Szerző: zsozso

2000. május 23. 17:33

Asus P3C2000

Egy kerek napig gondolkodtam, hogy feltegyem-e a következő levelet, mivelhogy a Macroda nagyon rendesen bánik velünk. A fejemben elpolitizálódott gordiuszi csomót a következőképp vágtam át:
  • nem ők tehetnek róla
  • udvarias cég, tehát válaszol
  • az Asus a nevére adó gyártó, tehát megoldja a Macroda problémáját.

    • -----Eredeti üzenet-----
      Feladó: Baranyai 'Gyapi' Péter [SMTP:gyapi@mail.pharmanet.hu]
      Küldve: 2000. május 22. 11:46
      Címzett: zsozso@hwsw.hu
      Tárgy: ASUS820i


      Szia Zsozso!

        Nem biztos, hogy feltétlenül ide tartozik, de kezdek egy kicsit besokalni az Intel és az Ő nagy 820-as chip-je körüli hajcihővel. Március óta rendelkezem egy ASUS P3C2000 tipusú alaplappal, mely az Intel eme csodálatos chip-jét tartalmazza. Azalábbi levelet mai nap folyamán adtam fel a MACRODA Kft.-nek, mely az ASUS hivatalos forgalmazója és az Én tulajdonomat képező alaplap értékesitője is volt. Amennyiben közérdeklődésre tart számot, úgy a választ is továbbitani fogom a számotokra.

                "Tisztelt Szerviz!

             Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy jelen pillanatban mi a Macroda Kft. és ez által az ASUS hivatalos álláspontja a forgalomba került Intel 820 chip-el szerelt alaplapok ügyében.
            2000. márciusában vásároltam Önöknél egy Asus P3C2000 tipusú alaplapot, mely azóta üzemel a számitógépemben. Igen mélyen érint ezen alaplap és chip körüli huzavona és szeretnék Önöktől hivatalos állásfoglalást kérni arra nézve, hogy mi lesz ezen alaplap sorsa, most hogy eladhatatlanná és szinte teljesen értéktelenné vált az elmúlt egy héten az interneten megjelent hiresztelések és álhirek hatására. Ma olvastam a www.hwsw.hu oldalon, hogy fent emlitett chip-el szerelt alaplapok forgalmazását és gyártását az ASUS beszüntette. Ugyan ezen oldalon olvastam viszont azt a hirt is, mely szerint a gyártó mérnökei az Intel mérnökeivel karöltve bevizsgálták a fenti tipusú alaplapokat és köszönhetően az ASUS gyártási és szerelési technológiájának ezen alaplap sikeresen küszöböli ki a chipszet hibáit.
        Most akkor melyik hir igaz?
            Várom mielöbbi válaszukat!
         

             Köszönettel:
            Baranyai 'Gyapi' Péter
            NOVODATA RT."
         
    Szerintem nagyon is ide tartozik. Az i820 chip egyértelműen elviszi a PÁF2000 első díját, mert iszonyú sok gond van vele. Kaptunk a Macrodatól tesztelésre egy ilyen remekművet, de egyelőre még nem mertük feltenni a tesztet. Ha valakinek még van otthon i820-szal szerelt alapja, kérem ne fojtsa magába az élményeit.   

    Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról