:

Szerző: zsozso

2000. május 23. 10:48

abitnotrulez

    -----Eredeti üzenet-----
    Feladó: K|nyu" "Richárd [SMTP:easyr@freemail.hu]
    Küldve: 2000. május 22. 23:59
    Címzett: zsozso@hwsw.hu
    Tárgy: abitnotrulez


    Szia Zsozso!

    Nos a sok Abit szidást látva kedvem támadt nekem is hozzászólni a témához.Nekem egy BX6 rev2.0-m volt, az első szériából,amit az országba hoztak.Nos a lap akkor nagyon tetszett, kipróbáltam,hasított vadállat módjára.Aztán hazahoztam, itthon már nem indult be, kb. fél órával a kikapcs után. Ezt megoldottuk egy nagyobb táppal.A következő szívás a 6,4-es Quantum(de WD-vel is próbáltam az üzletben)+ Abit+Banshee trió volt.A mai napig nem tudjuk miért nem települ a Banshee driver a 6,4-es Quantummal/WD-vel, illetve felmegy, csak bizonyos progik nem találnak 3D gyorsítót.Más drive-val megy.Izgi. A processzorom ekkor 300A/450 volt. A 8,4-es Quantummal sokáig ment a gép, igaz ekkor is előfordult néha, hogy nem indult be.Ekkor a bill. csati megmozgat,kihúz/bedug start és ment. Abit, ugye. Aztán jött a 366/550-es procim.Még 2.2V-on is fikázott CPUIdle nélkül,de ment valahogy...egy hétig.Onnantól többet soha!!!Azaz néha beindult más videókártyával és/vagy más CD-vel,de csak néha.Megúntam... Azóta egy ASUS P3B-F tulaja vagyok.A lap sokkal jobb.Egyrészt gyorsabb, másrészt nagyon-nagyon stabil.Az Abit elbújhat.Aki nem szívni, hanem játszani/dolgozni akar, annak tuti, hogy megéri azt a kis plusszt. Azért az egekig magasztalt PCI-os IRQ kiosztástól nem kell hanyat esni! Ha az új konfigra simán telepítesz Windows-t, semmi gond.Ha beteszel egy alkatrészt semmi gond, felmegy. De ha kiveszed...Akkor szerencsés esetben ba**hatod, és lehet "kártyázni", hogy működjön.Én így jártam a PCI-os Realtek 8029AS-es hálókártyám kivételekor.A modem megszűnt működni. Adhattam neki 10 féle IRQ-t is, semmi,amíg át nem dugtam egy másik slotba. De hangsúlyozom, ideális esetben ez az az alaplap, amit sokat csak álmaikban látnak, a stabilitás mintája. A következő alaplapom is ASUS lesz, mindenkinek csak ajánlani tudom.

    ÜDV:
    Könyű Richárd

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.