Szerző: Ady Krisztián

2004. január 7. 15:30

Elérhetővé vált a RealNetworks következő generációs lejátszóprogramja

Bejelentette történetének legújabb mérföldkövét a gondokkal küzdő RealNetworks Inc., melytől a vállalat versenyképességének növekedését reméli. A RealNetworks weboldaláról letölthető a RealPlayer médialejátszó alkalmazás legújabb, 10-es jelzésű változata. A vállalat 10 éves évfordulóján elérhetővé tett médialejátszó szoftver egy komplett internetes zeneboltot is magába foglal, mely kiváló hangminőségű zeneszámok letöltését teszi lehetővé.

Bejelentette történetének legújabb mérföldkövét a gondokkal küzdő RealNetworks Inc., melytől a vállalat versenyképességének növekedését reméli. A RealNetworks weboldaláról letölthető a RealPlayer médialejátszó alkalmazás legújabb, 10-es jelzésű változata. A vállalat 10 éves "évfordulóján" elérhetővé tett médialejátszó szoftver egy komplett internetes zeneboltot is magába foglal, mely kiváló hangminőségű zeneszámok letöltését teszi lehetővé.

Az új verzió bejelentésével együtt a vállalat egy promóciót is bejelentett: a következő 10 napban az új verziót letöltő -- amerikai -- felhasználók csupán 10 centért vásárolhatják meg első dalukat a RealPlayer Music Store-ból. A zeneboltot a RealNetworks közvetlenül beépítette a RealPlayer 10-es változatába.

Az új változat továbbra is a vállalat Rhapsody zeneszolgáltatását kínálja, mely január végéig 400000 dalt tesz elérhetővé kiváló minőségben, 192 kbites bitrátával, AAC kódolással. A letöltött zenéket áttölthetjük a Creative Jukebox Nomad Zen Xtra hordozható lejátszójába, sőt, a palmOne hét különböző kéziszámítógépe is támogatni fogja a formátumot: a Tungsten T, Tungsten T2, Tungsten T3, Tungsten E és Zire 71, valamint a Treo 600 kommunikátor kapja meg a lejátszáshoz szükséges frissítést január végéig.

A RealNetworks havidíjas szolgáltatásával elérhető zeneszámok 99 centbe kerülnek darabonként, de a legtöbb komplett albumért nem kell többet fizetni 9,99 dollárnál. Az ingyenesen letölthető változattal is elérhető RealPlayer "Music Guide" zenei videoklippeket és rengeteg online rádiót ajánl a felhasználók figyelmébe.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 20. 03:01

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.