:

Szerző: zsozso

2000. május 23. 10:36

Abit

    -----Eredeti üzenet-----
    Feladó: Sovány" "Zoltán [SMTP:faget@freemail.hu]
    Küldve: 2000. május 22. 0:41
    Címzett: Zsozso@hwsw.hu
    Tárgy:


    Hello!

    Kicsit az Abit lapokhoz szeretnek hozzaszolni, mivel 3db BX6-rev2-esem volt amibol az elso fel evet birt, a masodik egy honapot se este kikapcs mindegyiknel masnap reggel meg csak fekete kepernyo a bekapcsolasnal. A harmadikat meg iszonyat gyorsan adtam el. Ellenben az egyik ismerosomnek a BH6-osa mar masfel eve megy minden gond nelkul tok szuperul.Ezzel most nem akarok velemenyt alkotni az Abit lapokrol, mert mint latszik itt is vannak tuti darabok csak egy picit zavar hogy ketszer is belenyultam a Sz@rba. Hogy jo is legyen igy a vegen a mostani lapom (Soyo6BA+III) eszmeletlen jo csak jokat tudok mondani rola bar nem olyan eros overclocker mint az Abit az teny de 2.2v itt megy a procim 550-en a regiben meg orultem ha 2.3 megyegetett(ja telleg miota uj a lap erezhetoen megritkultak a kekhalok es fagyasok). Persze elnezest az Abit fanoktol ha a mostani (BF6, stb.) lapok esetleg jobbak.

    bye

    Sowi

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.