Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Fél gigányi adat tárolására képes a Creative legújabb MuVo lejátszója

Ady Krisztián, 2004. január 06. 15:09
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] Sorozatban jelenti be újabb és újabb hordozható audiolejátszóit a Creative. A kulcstartóra fűzhető MuVo legújabb, TX jelzésű változata nem kevesebb mint 512 MB-nyi, fél gigabyte-nyi adat és MP3 tárolására, valamint megszólaltatására képes. A korábban bemutatott MuVo NX-hez hasonlóan ez a lejátszó is háttérvilágítású LCD-kijelzővel szerelt, a nagy memória feltöltését pedig USB2.0 felület gyorsítja.

hirdetés
[Clubic.com] Sorozatban jelenti be újabb és újabb hordozható audiolejátszóit a Creative. A kulcstartóra fűzhető MuVo legújabb, 'TX' jelzésű változata nem kevesebb mint 512 MB-nyi, fél gigabyte-nyi adat és MP3 tárolására, valamint megszólaltatására képes. A korábban bemutatott MuVo NX-hez hasonlóan ez a lejátszó is háttérvilágítású LCD-kijelzővel szerelt, a nagy memória feltöltését pedig USB2.0 felület gyorsítja.

Az egyetlen AAA elemmel működő lejátszó nem csak MP3, hanem Windows Media Audio állományok lejátszását is támogatja, ami azt jelenti, hogy akár 250-260 darab jó minőségű zeneszám is elfér a beépített memóriában. A készülékben található mikrofon diktafon funkciót is elérhetővé tesz. A lejátszó csupán 36,7 x 74 x 16 mm méretű és 43 gramm súlyú.

A gigászi memóriájú Creative MuVo TX az Egyesült Államokban 499 dolláros ajánlott áron lesz kapható, kontinensünkön azonban egyelőre ismeretlen áron kerül a viszonteladókhoz.

Kapcsolódó cikkünk:

  • Zsebibabák: hét apró MP3-lejátszó tesztje
  • 4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!