Szerző: Ady Krisztián

2004. január 6. 15:09

Fél gigányi adat tárolására képes a Creative legújabb MuVo lejátszója

[Clubic.com] Sorozatban jelenti be újabb és újabb hordozható audiolejátszóit a Creative. A kulcstartóra fűzhető MuVo legújabb, TX jelzésű változata nem kevesebb mint 512 MB-nyi, fél gigabyte-nyi adat és MP3 tárolására, valamint megszólaltatására képes. A korábban bemutatott MuVo NX-hez hasonlóan ez a lejátszó is háttérvilágítású LCD-kijelzővel szerelt, a nagy memória feltöltését pedig USB2.0 felület gyorsítja.

[Clubic.com] Sorozatban jelenti be újabb és újabb hordozható audiolejátszóit a Creative. A kulcstartóra fűzhető MuVo legújabb, 'TX' jelzésű változata nem kevesebb mint 512 MB-nyi, fél gigabyte-nyi adat és MP3 tárolására, valamint megszólaltatására képes. A korábban bemutatott MuVo NX-hez hasonlóan ez a lejátszó is háttérvilágítású LCD-kijelzővel szerelt, a nagy memória feltöltését pedig USB2.0 felület gyorsítja.

Az egyetlen AAA elemmel működő lejátszó nem csak MP3, hanem Windows Media Audio állományok lejátszását is támogatja, ami azt jelenti, hogy akár 250-260 darab jó minőségű zeneszám is elfér a beépített memóriában. A készülékben található mikrofon diktafon funkciót is elérhetővé tesz. A lejátszó csupán 36,7 x 74 x 16 mm méretű és 43 gramm súlyú.

A gigászi memóriájú Creative MuVo TX az Egyesült Államokban 499 dolláros ajánlott áron lesz kapható, kontinensünkön azonban egyelőre ismeretlen áron kerül a viszonteladókhoz.

Kapcsolódó cikkünk:

 • Zsebibabák: hét apró MP3-lejátszó tesztje
 • 2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

  a címlapról

  feketelista

  9

  Tovább bombázzák a Honort

  2021. október 15. 13:33

  Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

  Hirdetés

  Ráléptünk a gázra!

  2021. október 17. 23:52

  Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.