Szerző: Ady Krisztián

2004. január 06. 15:09:26

Fél gigányi adat tárolására képes a Creative legújabb MuVo lejátszója

[Clubic.com] Sorozatban jelenti be újabb és újabb hordozható audiolejátszóit a Creative. A kulcstartóra fűzhető MuVo legújabb, TX jelzésű változata nem kevesebb mint 512 MB-nyi, fél gigabyte-nyi adat és MP3 tárolására, valamint megszólaltatására képes. A korábban bemutatott MuVo NX-hez hasonlóan ez a lejátszó is háttérvilágítású LCD-kijelzővel szerelt, a nagy memória feltöltését pedig USB2.0 felület gyorsítja.

[Clubic.com] Sorozatban jelenti be újabb és újabb hordozható audiolejátszóit a Creative. A kulcstartóra fűzhető MuVo legújabb, 'TX' jelzésű változata nem kevesebb mint 512 MB-nyi, fél gigabyte-nyi adat és MP3 tárolására, valamint megszólaltatására képes. A korábban bemutatott MuVo NX-hez hasonlóan ez a lejátszó is háttérvilágítású LCD-kijelzővel szerelt, a nagy memória feltöltését pedig USB2.0 felület gyorsítja.

Az egyetlen AAA elemmel működő lejátszó nem csak MP3, hanem Windows Media Audio állományok lejátszását is támogatja, ami azt jelenti, hogy akár 250-260 darab jó minőségű zeneszám is elfér a beépített memóriában. A készülékben található mikrofon diktafon funkciót is elérhetővé tesz. A lejátszó csupán 36,7 x 74 x 16 mm méretű és 43 gramm súlyú.

A gigászi memóriájú Creative MuVo TX az Egyesült Államokban 499 dolláros ajánlott áron lesz kapható, kontinensünkön azonban egyelőre ismeretlen áron kerül a viszonteladókhoz.

Kapcsolódó cikkünk:

  • Zsebibabák: hét apró MP3-lejátszó tesztje
  • a címlapról

    Hirdetés

    Mi történik egy mobilappal a születése után?

    2020. február 25. 17:01

    Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.