:

Szerző: zsozso

2000. május 23. 10:19

Asus 40x

    -----Eredeti üzenet-----
    Feladó: Hodor István [SMTP:hi@garant.ro]
    Küldve: 2000. május 20. 23:08
    Címzett: zsozso@hwsw.hu
    Tárgy: PAF


    Tisztelt PAF !


    Az ASUS 40x-es CD olvasokkal valoban voltak problemak ! Legalabbis nekunk is volt 2 db., de egyik se birta 2 honapnal tovabb. Az 50X-es az mar egeszen mas - abbol meg ezidaig egy se hibasodott meg. A Sony-val a helyzet hasonlo, annyi kulombseggel, hogy ott meg nem sikerult orvosoljak a hibat...
    Az ABIT alaplapokkal pedig megoszlik a velemeny. A haveromnak van egy BX6 rev. 2-e, ami nagyon stabilan mukodik, es ugyebar a tunningolhatosaga sem elhanyagolhato.
    Az igaz, hogy a memoriak eseteben volt mar olyan, hogy nem mindenikket szerette, de ilyen eset csak egyszer volt. (Ami nem ment az ABIT BX6.2-ben az ment az ASUS P2B-n...)

    Hat ennyi lenne, es bocs az ekesetek jianyaert...
    Udv, Hodor Istvan

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 15:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.