Szerző: Bodnár Ádám

2003. december 30. 10:17

A 3Com bemutatta háromnormás vezeték nélküli hozzáférési pontjait

A 3Com Corporation bemutatta új, három rendszerű (802.11a/b/g) vezeték nélküli LAN elérési pontjait és adaptereit.

[HWSW] A 3Com Corporation bemutatta új, három rendszerű (802.11a/b/g) vezeték nélküli LAN elérési pontjait és adaptereit.

Az új, kifinomult biztonsági protokollokon, mint például a WPA, AES és a 802.1x, alapuló vezeték nélküli 3Com 802.11a/b/g termékek nagy biztonságú, rugalmas vezeték nélküli LAN megoldásokat kínálnak a felhasználóknak. A különböző vezeték nélküli szabványok beépítésével a 3Com számos, eddig a különböző kompatibilitás és támogatásbeli eltérések kapcsán felmerült kihívásra kínál megoldást.

A 3Com Wireless LAN Access Point 8x00 termékei vállalati szintű hálózati biztonságot, teljes körű, központi felügyeletet, valamint rugalmas, bővíthető kapcsolódást és méretezhetőséget kínálnak. A kifinomult biztonsági funkciók a vezetékes hálózati biztonsági szintnek megfelelően védik az összes bizalmas információt. Számos kapcsolat egyidejű kiszolgálására képesek, így a további felhasználók felvétele sem jelent problémát. A vezetékes infrastruktúrába is egyszerűen integrálhatóak, mivel többféle hálózat-felügyeleti szabványt és alkalmazást is támogatnak.

Az új elérési pontok 2,4 és 5 GHz-es tartományban működnek, támogatják a Wi-Fi Certified, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b szabványokat és a különféle opcionális antennákkal a vezeték nélküli lefedettség akár 305 méterig bővíthető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról