Szerző: Ady Krisztián

2003. december 29. 16:16:26

Japánban már kapható az NEC "duál 8x-os" DVD-írója

[Clubic.com] A japán üzletekben már kapható, ezért hamarosan várhatóan Európában is felbukkan az NEC különleges, DVD+R és DVD-R médiákat is 8x-os sebességgel égetni képes, teljesen 8x-os DVD-írója, az ND-2500 típusjelzésű belső modell.

[Clubic.com] A japán üzletekben már kapható, ezért hamarosan várhatóan Európában is felbukkan az NEC különleges, DVD+R és DVD-R médiákat is 8x-os sebességgel égetni képes, "teljesen 8x-os" DVD-írója, az ND-2500 típusjelzésű belső modell.

Az NEC új készüléke DVD-R és DVD+R lemezek esetén is támogatja a 8x-os DVD-írást, míg a DVD-RW és DVD+RW lemezeket 4x-es, a CD-R lemezeket 32x-es, a CD-RW lemezeket 16x-os sebességgel kezeli. DVD-olvasóként 12x-es, CD-olvasóként 40x-es sebességet támogat. A belső DVD-író átmeneti tárolója 2 MB-os.

A készülék 8x-os írása a japán tesztoldalak szerint nagyon meggyőző, s mindemellett ára is alacsony: egyes üzletekben már 180 euró körüli áron előjegyezhető az NEC készüléke. Az újabb, 8x-os modellek megjelenésével egyidőben zuhanórepülésbe kezdtek a 4x-es írók árai: már 113 euróért is vásárolhatunk 4x-es DVD-írót Európa nyugati felén.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 01:35

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.