Szerző: Ady Krisztián

2000. február 28. 18:46

A3D 3.11

Mivel még nincs A3D, pontosabban hangkártyával foglalkozó rovat, ide kívánkozik a hír: frissített A3D 3.0 -ás meghajtó tölthető le az Aureal-tól hangkártyái részére. Ez a verzió azoknak nyújthat megoldást, akiknek az előző nem akart korrekten települni a meghajtóprogramjukra.

Mivel még nincs A3D, pontosabban hangkártyával foglalkozó rovat, ide kívánkozik a hír: frissített A3D 3.0-ás meghajtó tölthető le az Aureal-tól hangkártyái részére. Ez a verzió azoknak nyújthat megoldást, akiknek az előző nem akart korrekten települni a meghajtóprogramjukra.
Akinek a legújabb 2048-as meghajtóprogram van feltelepítve Vortex2-es chipkészletű kártyájához, annak elvileg már megvan a 3.0-ás frissítés. Ennél azonban újabb verziójú a3dapi.dll van ebben a csomagban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról