:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. december 17. 11:22

Elegáns Tablet PC-t mutatott be a Fujitsu

[Digit-Life] A Fujitsu bemutatta Stylistic TB10 Tablet PC számítógépét, amelyet elsősorban vállalati felhasználóknak szán. A termék december végén kerül a boltokba.

[Digit-Life] A Fujitsu bemutatta Stylistic TB10 Tablet PC számítógépét, amelyet elsősorban vállalati felhasználóknak szán. A termék december végén kerül a boltokba.

A konfiguráció 12,1 hüvelyk átlójú, 1024x768 pixel felbontású kijelzőt tartalmaz és alacsony fogyasztású, 1 GHz-es Intel Pentium-M processzorra, valamint az integrált videovezérlőt tartalmazó i855GM chipkészletre épül. Az alapváltozat 256 Mbyte memóriával kerül forgalomba, azonban ez egészen 2 Gbyte-ig bővíthető.

A Stylistic TB10 két USB2.0 portot, PCMCIA foglalatot, SD kártyahelyet, valamint FireWire-, Gigabit Ethernet- és háromnormás (802.11a/b/g) vezeték nélküli hálózati vezérlőt tartalmaz. A mindössze 1,55 kilogramm tömegű számítógép a gyártó adatai szerint standard akkumulátorról 5 óra működésre képes. A konfigurációhoz dokkolót is mellékel a Fujitsu, amelyben optikai meghajtó található és további eszközök (billentyűzet, egér, monitor) csatlakoztathatók hozzá.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.