Szerző: Bodnár Ádám

2003. december 16. 11:11

A BMC veszi meg a Magic Solutionst

A Network Associates 2004 első negyedévében 47 millió dollár készpénzért eladja a Magic Solutions-t a BMC Software-nek.

A Network Associates 2004 első negyedévében 47 millió dollár készpénzért eladja a Magic Solutions-t a BMC Software-nek.

"Az elmúlt években számos jelentős lépést tettünk a fókusz szűkítése és a hálózat- és rendszerbiztonsági piaci részesedésünk növelése érdekében" -- mondta George Samenuk, a Network Associates elnöke és ügyvezetője. "Egyaránt elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink és részvényeseink felé, és ez a tranzakció mindkét csoportnak jó szolgálatot tesz. A BMC egy nagyszerű cég, és a következő hónapban szorosan együtt fogunk dolgozni, hogy megkönnyítsük az átállást a Magic ügyfeleinek."

A Magic Solutions help-desk szoftvereket és szolgáltatásokat kínál kis és közepes vállalatoknak. A vállalatnak világszerte mintegy 4 ezer ügyfele van. A BMC várhatóan 60 napon belül lezárja a Magic Solutions felvásárlását, amelynek keretén belül a Magic mintegy 200 alkalmazottja a BMC állományába kerül át. A vállalat vagyona és szellemi tuljadonai a BMC "Remedy" részlegéhez kerülnek. Szervezeti változásokról vagy elbocsátásokról egyelőre nincs hír.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról