Szerző: Ady Krisztián

2003. december 12. 12:14

Vérátömlesztést kap a Creative MuVo2 hordozható audiolejátszója

Frissíti Creative MuVo 2 jukebox audiolejátszója merevlemezét a Creative: a 2004 január végén megjelenő új változat már 4 GB-nyi audioanyag tárolására lesz képes. A jelenleg megvásárolható modellben 1,5 GB-os merevlemez található.

Frissíti Creative MuVo2 jukebox audiolejátszója merevlemezét a Creative: a 2004 január végén megjelenő új változat már 4 GB-nyi audioanyag tárolására lesz képes. A jelenleg megvásárolható modellben 1,5 GB-os merevlemez található.

A 4 GB-os változat különlegessége a továbbra is kis méret, mely lényesen kisebb, mint a konkurens, hasonló tárolási kapacitást nyújtó jukebox lejátszóké. Az új, 4 GB-os MuVo2 körülbelül 389 eurós áron lesz kapható Európában.


MuVo2 1,5 GB-os Cornice merevlemezzel

A készülék képességeiben teljesen megfelel a korábbi modellnek, csak a beépített apró merevlemez kapacitása változik. A vállalat szerint a jukebox körülbelül 2200 darab 64 kbps kódolású WMA vagy 1100 darab 128 kbps kódolású mp3 formátumú szám tárolására lesz képes.

A négysávos ekvalizerrel ellátott apróság 10 órán át üzemeltethető egyetlen feltöltéssel. Az adatokat nagy adatátviteli sebességet nyújtó USB2.0 felületen keresztül tölthetjük fel a készülékbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról