Szerző: Bodnár Ádám

2003. december 10. 15:53

Akkutöltővel egybeépített táska noteszgépek számára

Az American Power Conversion (APC) bejelentette noteszgépekhez készített elegáns és praktikus táskáinak új családját, amelyek várhatóan megváltoztatják majd a mobil eszközök energiaellátásának módját.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette noteszgépekhez készített elegáns és praktikus táskáinak új családját, amelyek várhatóan megváltoztatják majd a mobil eszközök energiaellátásának módját.

Az egyedülálló Travel Power Case (TPC) univerzális tápadaptere a noteszgépeket és a mobiltelefonokat a táskában elhelyezve folyamatosan tölti és így állandó üzemkész állapotban tudja tartani. A TPC forradalmasítja a hasonló táskák használatát: segítségével a felhasználók folyamatosan töltött és üzemkész állapotban tudhatják mobil eszközeiket, egyúttal kevesebb adaptert kell maguknál tartaniuk.

"Manapság az üzletemberek és utazó szakemberek nem engedhetik meg maguknak, hogy mobil eszközeik útközben hosszú ideig feltöltetlen állapotban legyenek, mert rengeteg információt kell tudniuk elérni, amihez már sokszor nem elég egy mobiltelefon, hanem több eszközre is szükség lehet" -- mondta Bíró Viktor, az APC Magyarország képviseleti vezetője. "Az elegáns TPC-ben az összes mobileszköz teljes biztonsággal újratölthető bárhol a világon anélkül, hogy ehhez bármit is ki kellene venni a táskából."

A TPC táska univerzális adapterével egyszerre, egyetlen energiaforrásból tölthető a noteszgép, a mobiltelefon és a PDA. Az autóban és a repülőtéren használható tápdugókon kívül a táska ötféle hálózati tápfeszültséghez tartalmaz tápdugót, amelyekkel a felhasználók világszerte több mint 150 országban a helyi hálózati feszültségéről tölthetik fel eszközeiket. A táska speciális kialakítású belső zsebeiben könnyen elhelyezhető az összes mobil tartozék és más szükséges eszköz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról