Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Mozijegyvásárlás SMS-ben

Bodnár Ádám, 2003. december 05. 11:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Westel és a Budapest Film közös megoldásának köszönhetően -- a márciusban bevezetett WAP-os jegyvásárlás mellett -- december 4-től SMS-ben is megvásárolhatók a mozijegyek hat budapesti moziba. Az új szolgáltatás keretében a vevők mindössze két SMS segítségével juthatnak hozzá mozijegyükhöz.

hirdetés
[HWSW] A Westel és a Budapest Film közös megoldásának köszönhetően -- a márciusban bevezetett WAP-os jegyvásárlás mellett -- december 4-től SMS-ben is megvásárolhatók a mozijegyek hat budapesti moziba. Az új szolgáltatás keretében a vevők mindössze két SMS segítségével juthatnak hozzá mozijegyükhöz.

A Westel és a Budapest Film idén márciusban az országban elsőként tette lehetővé, hogy a legnagyobb mobilcég ügyfelei a mozijegyet mobiltelefonjuk segítségével WAP-on keresztül megvásárolhassák. A szolgáltatás december 4-től újabb egyedülálló megoldással, az SMS vásárlás lehetőségével bővül, a rövid szöveges üzenet népszerűségének köszönhetően jelentősen kibővítve ezzel a mobil vásárlást használók körét.

Az SMS-ben történő mozijegy vásárlás során elég kiválasztani a hat Budapest Film mozi (Corvin, Mammut, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán) egyikét, majd a mozi első két betűjének, a film kódjának, a vetítés napjának és időpontjának, valamint a jegyek darabszámának megadásával elküldeni egy SMS-t a 06-30/30-30-700-as számra.

A válaszként érkező üzenet összefoglalja a jegyvásárlással kapcsolatos információkat, többek között a díjakat, és a terem adottságait figyelembe véve a legkedvezőbb helyekre szóló ülőhelyek adatait. Amennyiben a feltételek az ügyfél számára megfelelőek, vásárlási kódjának elküldésével azonnal megvásárolhatja a mozijegyeket és kényelmesen, közvetlenül az előadás előtt veheti át azokat.

A mozijegyek ellenértékét a havidíjas előfizetők meghatározott értékig utólag, számlájukkal fizethetik ki, a Dominó kártyások, továbbá nagyobb összegű vásárlásoknál a havidíjasok is az elektronikus úton feltölthető m-com egyenlegből vásárolhatnak.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!