Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. december 4. 16:26

Kombinált telefon- és internetkártya a GTS-Datanettől

Telefonálni és internetezni is lehet a GTS-Datanet december elején kiadott új Mozaik Plusz kombinált felhasználói kártyájával. Amennyiben a Mozaik Plusz kártyát napközbeni internetezésre használják, percenként 0,75 forinttal nő a kártya egyenlege.

[HWSW] Telefonálni és internetezni is lehet a GTS-Datanet december elején kiadott új Mozaik Plusz kombinált felhasználói kártyájával. Amennyiben a Mozaik Plusz kártyát napközbeni internetezésre használják, percenként 0,75 forinttal nő a kártya egyenlege.

December elején adta ki a GTS-Datanet az internetezésre és telefonálásra egyaránt használható Mozaik Plusz felhasználói kártyát, melyet a jelenlegi legolcsóbb időalapú díjjal lehet használni. A bankkártya méretű Mozaik Plusz másodperc alapon számol, és a napközbeni internetezés alatt percenként 75 fillérrel növeli az egyenleget. A Mozaik Plusz 2500 és 5000 forintos címletekben vásárolható meg.

A Mozaik Plusz szolgáltatás igénybe vehető zöld-számmal és hagyományos telefonhívással egyaránt, a használat díja a felhasznált másodpercek alapján kerül levonásra, vagy jóváírásra. A kártya hátoldalán egy lekaparható réteg alatt található a titkos kódok segítségével vehető igénybe a kedvezményes telefonszolgáltatás és internetelérés. A kártya lehetőséget biztosít egy 5 MegaByte-os tárterületű e-mail cím regisztrálására is. Az e-mail cím a szokásos levelező klienseken túl elérhető webes felületről is, vagyis az e-mail cím tulajdonosa a világ bármely pontjáról könnyedén használhatja postafiókját.

Az új Mozaik Plusz kártya megvásárolható az ország nagyobb postahivatalaiban, a GTS-Datanet ügyfélszolgálatán és a Datanet Café hálózat üzleteiben.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról