:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. december 3. 10:13

Kapcsolási- és percdíj nélküli díjcsomag a Matávnál

Havi fix díjért ingyen lehet telefonálni a Matáv területén - A szolgáltató várakozása szerint az új díjcsomag 2004-ben megállítja a vezetékes előfizetők számának csökkenését

[HWSW] Havi fix díjért ingyen lehet telefonálni a Matáv területén - A szolgáltató várakozása szerint az új díjcsomag 2004-ben megállítja a vezetékes előfizetők számának csökkenését

2003. december 3-tól 990 forint kiegészítő havidíj ellenében a hét minden napján percdíj és kapcsolási díj nélkül lehet telefonálni csúcsidőn kívül helyi és helyközi I. irányokba. Az új kiegészítő díjcsomagot XL néven a Bázis, a Csevegő és a Sokatmondó alapcsomagok mellé lehet igénybe venni.

A Péntek 13 díjcsomag (havi 199 forintért minden péntek este 18 órától másnap reggel 7 óráig perc- és kapcsolási díj nélkül telefonálhatnak a díjcsomag előfizetői) nagy sikerét látva döntött úgy a Matáv, hogy a hét minden napjára biztosít hasonló kedvezményt az ügyfelenek. Hasonló csomag egyébként létezik a Monortelnél is: ott havi 5200 forintért lehet korlátlanul beszélni a 29-es körzeten belül..

A kiegészítő díjcsomag előfizetői 990 forint havi díjért (kb. 3 óra helyi csúcsidőn kívüli hívás áráért) 100 órát beszélhetnek havonta, hívásonként 60 perc hosszúságig. A 60. perc után az aktuális alapdíjcsomag percdíjain történik a számlázás, kapcsolási díjat viszont ekkor sem kell fizetni a kedvezményes időszakban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.