Szerző: Bodnár Ádám

2003. december 1. 13:30

Egy kilogrammnál is könnyebb noteszgéppel rukkolt elő a Toshiba

[Digit-Life] A Toshiba új, szuperkönnyű noteszgépet hozott forgalomba. A Dynabook SS SX/210LN tömege akkumulátorral együtt sem éri el az 1 kilogrammot.

[Digit-Life] A Toshiba új, szuperkönnyű noteszgépet hozott forgalomba. A Dynabook SS SX/210LN tömege akkumulátorral együtt sem éri el az 1 kilogrammot.

A januárban boltokba kerülő új Dynabook notebook 1 GHz-es, ultra-alacsony feszültségű Intel Pentium-M processzorra épül, az alapkonfiguráció emellett integrált videovezérlővel rendelkező i855GM chipkészletet, 256 Mbyte memóriát és 20 Gbyte kapacitású merevlemezt tartalmaz. A merevlemez a Toshiba saját, 1,8 hüvelykes típusa.

A Toshiba emellett bemutatott egy 40 Gbyte-os merevlemezzel és 802.11g szabványnak megfelelő vezeték nélküli hálózati vezérlővel felszerelt modellt is, amely a Dynabook SS SX/210LNLW nevet kapta. Ennek a készülknek a tömege már eléri az 1,1 kilogrammot.

A 12,1 hüvelykes, 1024x768 pixel felbontású kijelzővel felszerelt új Toshiba noteszek a gyártó állítása szerint akár 5,4 órán át is használhatók standard akkumulátorról. Az Dynabook sorozat új tagjai a jelenlegi tervek szerint kizárólag Japánban lesznek kaphatóak, az áruk 2000 dollár körül alakul majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.