Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Zavart kelthet az NVIDIA középkategóriás termékeinél alkalmazott "XT" jelzés

Ady Krisztián, 2003. november 27. 12:22
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] Az MX4000 mellett egy újabb, középkategóriás termékekhez készült chipet szállít az NVIDIA partnereinek, melyre szintén található utalás a legújabb NVIDIA meghajtóprogramokban. Az ATI jelölésével ellentétben az NVIDIA GeForce FX 5900 XT jelzésű megoldása azonban nem növelt, hanem csökkentett teljesítményű kártyát takar, ez a keveredés pedig bizony zavart kelthet a vásárlókban.

[Clubic.com] Az MX4000 mellett egy újabb, középkategóriás termékekhez készült chipet szállít az NVIDIA partnereinek, melyre szintén található utalás a legújabb NVIDIA meghajtóprogramokban. Az ATI jelölésével ellentétben az NVIDIA GeForce FX 5900 "XT" jelzésű megoldása azonban nem növelt, hanem csökkentett teljesítményű kártyát takar, ez a keveredés pedig bizony zavart kelthet a vásárlókban.

Az NVIDIA új megoldására az InnoVision is épít kártyát, melyen 128 MB-nyi 350 MHz-es memória található a 390 MHz-es grafikus processzor mellett. Ezek az értékek alacsonyabbak a "tradícionális" Geforce 5900 megoldások 400 MHz-es GPU és 425 MHz-es memóriaórejelénél.


Kép: Clubic.com

Az Inno3D GeForce FX 5900 XT kártyája várhatóan 25000 japán jenes, körülbelül 192 eurós áron kerül piacra Európában. A Leadtek A350LX TDH kártyája, mely 400/350 MHz-es paraméterekkel rendelkezik jelentősen drágábban, körülbelül 280 eurós áron kapható.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.