Szerző: Ady Krisztián

2003. november 26. 12:09

Rövid videofelvételek rögzítésére is képes a Fuji új, 6,1 megapixeles fényképezőgépe

[Clubic.com] Jövő év februárjában dobja piacra legújabb digitális fényképezőgépét a FujiFilm: a FinePix F610 a szokásos fekvő helyett ezúttal álló helyzetben használandó. A 195 grammos készülékben nagy felbontású, 6,3 megapixeles CCD érzékelő található, melyet igény szerint 12 megapixelesre interpolál a készülék szoftvere.

[Clubic.com] Jövő év februárjában dobja piacra legújabb digitális fényképezőgépét a FujiFilm: a FinePix F610 a szokásos "fekvő" helyett ezúttal álló helyzetben használandó. A 195 grammos készülékben nagy felbontású, 6,3 megapixeles CCD érzékelő található, melyet igény szerint 12 megapixelesre interpolál a készülék szoftvere.

A digitális fényképezőgép 3x-os optikai zoommal rendelkezik, melyet 4 különböző, előre definiált üzemmódban használhatunk ki, portré, sport, tájkép és éjszakai mód közül választhatunk. Természetesen lehetséges manuális, egyedi beállításokat is használni. A készülék képes 5 fénykép gyors egymásutánban történő elkészítésére, körülbelül 3,3 kép/másodperces sebességgel.

Az állóképek mellett rövid, 30 másodperces videofelvételek is rögzíthetők a készülékkel, nem kevesebb mint 640 x 480 pixeles felbontásban és 30 kép/másodperces sebességgel. Az új FinePix kamera 1,8 hüvelykes LCD-képernyővel rendelkezik. A Fuji Finepix F610 készülék egyelőre ismeretlen áron lesz kapható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról