Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Bemutatta legújabb Pocket LOOX kéziszámítógépét a Fujitsu Siemens Computer

Ady Krisztián, 2003. november 24. 13:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Vision Communications] A Fujitsu Siemens Computers a hagyományosan évente megrendezésre kerülő augsburgi Octoberfestivalon mutatta be Pocket LOOX 610 kéziszámítógépét. Az új eszköz valódi hordozható irodaként segíti a professzionális felhasználókat személyi információk kezelésében és egyben platformot biztosít számukra a mobil alkalmazások futtatásához.

hirdetés
[Vision Communications] A Fujitsu Siemens Computers a hagyományosan évente megrendezésre kerülő augsburgi Octoberfestivalon mutatta be Pocket LOOX 610 kéziszámítógépét. Az új eszköz valódi "hordozható irodaként"” segíti a professzionális felhasználókat személyi információk kezelésében és egyben platformot biztosít számukra a mobil alkalmazások futtatásához.

A kéziszámítógép Intel XScale PXA 255 processzorral és Microsoft Windows Mobile 2003 operációs rendszerrel rendelkezik, így valódi, zsebben elférő mobil irodaként funkcionál.

Az új tenyérgép TFT LCD-érintőképernyője kül- és beltéren egyaránt figyelemreméltóan tiszta és éles képet produkál. A Pocket LOOX 610 két alapváltozatban kerül piacra, melyek kiterjedt kommunikációs funkciókat kínálnak.

Mindkét modell teljeskörűen integrált Bluetooth és gyors infravörös porttal rendelkezik, a Pocket LOOX 610 BT/WLAN pedig ezen túlmenően vezeték nélküli hálózati működésre is alkalmas. A Pocket LOOX 610 BT opcionális CompactFlash (CF) kártya behelyezése esetén támogatja a WLAN-csatlakozást, amely egyszerű e-mail küldést és fogadást, címtár- és naptárkezelést, valamint on-line ügyféladat-hozzáférést tesz lehetővé.

CF-kártyával valamennyi modell gazdái GPRS-en keresztül is elérhetik vállalati adataikat. Az új akkumulátor-koncepció révén a Pocket LOOX 610 gazdája tovább dolgozhat hálózati csatlakozás nélkül. A beépített puffer akkumulátorcsere idején is mintegy 30 percen keresztül képes biztosítani a folyamatos tápellátást. Az alaptartozékként szállított akku üzemideje 12 óra. A géphez 20 óra aktív munkavégzést támogató XL-akkumulátor is rendelhető.

A rugalmas csatlakozási lehetőségek sokféle mobil alkalmazási területet támogatnak – például az SAP szerveradat-hozzáférést, a biztonságos VPN-működést és a vékony kliensekre épülő mobil megoldások futtatását. A Windows Mobile 2003 for Pocket PCs nyílt rendszerarchitektúrája számos külső alkalmazás -- köztük gépkocsinavigációs és adatbázis-rendszerek -- felé biztosít együttműködést. Az integrált bővítőnyílások révén a felhasználó rengeteg, már ma is kapható CF- és SD/MMC-kártyás eszköz -- vonalkód-szkennerek, fényképezőgépek, háttértár-megoldások és GPS navigációs rendszerek -- adatait tudja fogadni.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.