Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

AMD: nem késik a 90 nanométeres csíkszélességű gyártástechnológia bevezetése

Bodnár Ádám, 2003. november 24. 12:46
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az AMD cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint 2-3 hónappal elhalasztaná a 90 nanométeres csíkszélességű alkatrészek sorozatgyártásának beindítását. A vállalat által a The Inquirer informatikai bulvárlaphoz eljuttatott levél szerint a nemzetközi szaksajtóban -- köztük számos mértékadó lapban -- megjelent információk félreértésen alapulnak.

Az AMD cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint 2-3 hónappal elhalasztaná a 90 nanométeres csíkszélességű alkatrészek sorozatgyártásának beindítását. A vállalat által a The Inquirer informatikai bulvárlaphoz eljuttatott levél szerint a nemzetközi szaksajtóban -- köztük számos mértékadó lapban -- megjelent információk "félreértésen alapulnak".

Az AMD közölte, hogy az elemzői konferencián Hector Ruiz már egy korábban is bejelentett késésről beszélt. A cég jelenlegi tervei szerint tehát a 90 nanométeres technológia bevezetése a jövő év első negyedévében kezdődik meg, a sorozatgyártás pedig a második negyedév során indulhat be. Az AMD több rendezvényen -- köztük a Comdex kiállításon -- is kiállított 90 nanométeres csíkszélességgel gyártott Opteron-prototípusokat.