Szerző: castor

2003. november 21. 08:38

Új internetes játéküzlet nyitotta meg kapuit

Játékprogramokkal foglalkozó, új online webshop nyitotta meg kapuit a

HIRDETÉS

Játékprogramokkal foglalkozó, új online webshop nyitotta meg kapuit a www.cheapboy.hu címen. A honlap üzemeltetői az egyre bővülő magyar konzolos játékosok közösségét szeretnék itt összehozni, hogy régebbi játékaikat tudják egyszerűen cserélgetni, adni-venni, illetve a frissen megjelent újdonságokhoz is könnyen hozzáférhessenek.

A honlap létrejöttének célja, hogy az interneteléréssel rendelkező konzoltulajdonosok az átlagos hazai áraktól valamivel olcsóbban juthassanak játékokhoz, gépekhez, valamint kiegészítőkhöz, és így ne kelljen a kalózmásolatokhoz fordulnia senkinek, ha játszani szeretne.

Az oldalon szereplő használt programok, gépek, illetve kiegészítők listája napról-napra változik, valamint áraik is függenek a termék állapotától, illetve felszereltségétől.

A megrendelt termékekhez postai úton, utánvételes csomag formájában juthatunk hozzá, a budapestieknek azonban előzetes telefonos egyeztetés után lehetőségük van a személyes átvételre is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 07:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.