:

Szerző: castor

2003. november 21. 08:38

Új internetes játéküzlet nyitotta meg kapuit

Játékprogramokkal foglalkozó, új online webshop nyitotta meg kapuit a

Játékprogramokkal foglalkozó, új online webshop nyitotta meg kapuit a www.cheapboy.hu címen. A honlap üzemeltetői az egyre bővülő magyar konzolos játékosok közösségét szeretnék itt összehozni, hogy régebbi játékaikat tudják egyszerűen cserélgetni, adni-venni, illetve a frissen megjelent újdonságokhoz is könnyen hozzáférhessenek.

A honlap létrejöttének célja, hogy az interneteléréssel rendelkező konzoltulajdonosok az átlagos hazai áraktól valamivel olcsóbban juthassanak játékokhoz, gépekhez, valamint kiegészítőkhöz, és így ne kelljen a kalózmásolatokhoz fordulnia senkinek, ha játszani szeretne.

Az oldalon szereplő használt programok, gépek, illetve kiegészítők listája napról-napra változik, valamint áraik is függenek a termék állapotától, illetve felszereltségétől.

A megrendelt termékekhez postai úton, utánvételes csomag formájában juthatunk hozzá, a budapestieknek azonban előzetes telefonos egyeztetés után lehetőségük van a személyes átvételre is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.