Szerző: Ady Krisztián

2003. november 18. 18:23

Hat új mobiltelefont jelentett be a Motorola

Nem kevesebb mint 6 új mobiltelefont mutatott be a világ második legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Motorola. Az új V150, C200, C250, C343, C450 és C550 készülékek mindegyike színes kijelzővel és haladó képességekkel rendelkezik, a belépő szinttől a felsőkategóriáig.

Nem kevesebb mint 6 új mobiltelefont mutatott be a világ második legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Motorola. Az új V150, C200, C250, C343, C450 és C550 készülékek mindegyike színes kijelzővel és haladó képességekkel rendelkezik, a belépő szinttől a felsőkategóriáig.

A Motorola V150 mobiltelefon a közkedvelt V50 továbbfejlesztett változata. Az új verzió színes kijelzővel, ezüst színben, kihajtható kivitelben kerül a piacra. A készülék támogatja a hanghívást, SMS és EMS üzeneküldést valamint a mobil internetelérést. A V150 készülék Európában és Ázsiában kerül a boltokba még ebben az évben.

A Motorola C200 alapvető hangátviteli és üzenetküldési szolgáltatásokat nyújt beépített játékok, animált képernyővédők és letölthető csengőhangok mellett. Ez a készülék is még ebben az évben kapható lesz kontinensünkön és Ázsiában.

A Motorola tájékoztatása szerint a C250 optimalizált, gyorsabb elérést biztosító felhasználói felülettel, gyorsabb szövegbevitelt lehetővé tévő üzenetküldő alkalmazással rendelkezik. A C250 támogatja a polifónikus csengőhangokat és tartalmazza a vállalat MotoMixer alkalmazását is, mellyel további egyedi csengőhangok hozhatóak létre. A készülék elő- és hátlapja cserélhető, melyhez egyedi témákat is letölthetünk. A Motorola C250 már elérhető Ázsiában és Európában.

A Motorola C343 az egyetlen telefon a bejelentett hat közül, mely az amerikai régióban lesz kapható. A színes kijelzővel rendelkező, cserélhető előlapos, SMS és EMS üzenetküldést támogató telefon beépített játékokkal is rendelkezik. A C343 már megvásárolható Észak-Amerikában és a jövő év elején Dél-Amerikában is kapható lesz.

A C450 készülékben nem található digitális kamera, viszont képes digitális képek kezelésére és Java játékok futtatására. Mind a C450, mind a C550 telefonban találhatóak animált képernyővédők, polifónikus csengőhangzás és MotoMixer alkalmazás.

A Motorola C550 mobiltelefon a Motorola legokosabb telefonja a bejelentett hat modell közül. A készülékben beépített, VGA képek készítésére képes kamera található, az elkészített képeket pedig MMS üzenetben küldhetjük el barátaink számára. A letölthető játékokat és alkalmazásokat J2ME Java környezet futtatja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról