Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. november 18. 09:40

Megújult a Startlap

Négy évnyi változatlanság után megújult a Startlap . A Medián által auditált hazai weblapok közül az első öt leglátogatottabb szájt közé tartozó kezdőoldal a külső megújulás mellett tartalmi változáson is keresztülment.

Négy évnyi változatlanság után megújult a Startlap. A Medián által auditált hazai weblapok közül az első öt leglátogatottabb szájt közé tartozó kezdőoldal a külső megújulás mellett tartalmi változáson is keresztülment.

Az internetes viszonylatban meglehetősen hosszú időnek számító négy éves változatlanság után a múlt héten új külsőt öltött a Startlap kezdőoldala és néhány aloldal is. Várható, hogy valamennyi aloldal, így a Lapmozgalom több mint 1500 tematikus oldala is új dizájnt kap.

Módosult a Startlap struktúrája is: a legnépszerűbb témákban -- mint például az autó, állás, ingatlan --, rovatokat indított a Startlap, így egy-egy rovatból elérhető nem csak valamennyi kapcsolódó lap.hu-s aloldal, hanem számos külső webhely is.

Az új funkciók, a szolgáltatások fejlesztése is jelzi, hogy a Startlap linkgyűjtemény felől egyre erőteljesebben mozdul a tartalomszolgáltatás irányába. A megújulás hatásait nemcsak a Sanoma budapesti internetes divíziójánál, hanem az anyavállalat holland központjában is kíváncsian várják: a cég más, Startlaphoz hasonló termékeinél még nem történt ilyen nagyszabású változtatás.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról