Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Megújult a Startlap

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. november 18. 09:40
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Négy évnyi változatlanság után megújult a Startlap . A Medián által auditált hazai weblapok közül az első öt leglátogatottabb szájt közé tartozó kezdőoldal a külső megújulás mellett tartalmi változáson is keresztülment.

Négy évnyi változatlanság után megújult a Startlap. A Medián által auditált hazai weblapok közül az első öt leglátogatottabb szájt közé tartozó kezdőoldal a külső megújulás mellett tartalmi változáson is keresztülment.

Az internetes viszonylatban meglehetősen hosszú időnek számító négy éves változatlanság után a múlt héten új külsőt öltött a Startlap kezdőoldala és néhány aloldal is. Várható, hogy valamennyi aloldal, így a Lapmozgalom több mint 1500 tematikus oldala is új dizájnt kap.

Módosult a Startlap struktúrája is: a legnépszerűbb témákban -- mint például az autó, állás, ingatlan --, rovatokat indított a Startlap, így egy-egy rovatból elérhető nem csak valamennyi kapcsolódó lap.hu-s aloldal, hanem számos külső webhely is.

Az új funkciók, a szolgáltatások fejlesztése is jelzi, hogy a Startlap linkgyűjtemény felől egyre erőteljesebben mozdul a tartalomszolgáltatás irányába. A megújulás hatásait nemcsak a Sanoma budapesti internetes divíziójánál, hanem az anyavállalat holland központjában is kíváncsian várják: a cég más, Startlaphoz hasonló termékeinél még nem történt ilyen nagyszabású változtatás.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.