Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. november 18. 09:40

Megújult a Startlap

Négy évnyi változatlanság után megújult a Startlap . A Medián által auditált hazai weblapok közül az első öt leglátogatottabb szájt közé tartozó kezdőoldal a külső megújulás mellett tartalmi változáson is keresztülment.

Négy évnyi változatlanság után megújult a Startlap. A Medián által auditált hazai weblapok közül az első öt leglátogatottabb szájt közé tartozó kezdőoldal a külső megújulás mellett tartalmi változáson is keresztülment.

Az internetes viszonylatban meglehetősen hosszú időnek számító négy éves változatlanság után a múlt héten új külsőt öltött a Startlap kezdőoldala és néhány aloldal is. Várható, hogy valamennyi aloldal, így a Lapmozgalom több mint 1500 tematikus oldala is új dizájnt kap.

Módosult a Startlap struktúrája is: a legnépszerűbb témákban -- mint például az autó, állás, ingatlan --, rovatokat indított a Startlap, így egy-egy rovatból elérhető nem csak valamennyi kapcsolódó lap.hu-s aloldal, hanem számos külső webhely is.

Az új funkciók, a szolgáltatások fejlesztése is jelzi, hogy a Startlap linkgyűjtemény felől egyre erőteljesebben mozdul a tartalomszolgáltatás irányába. A megújulás hatásait nemcsak a Sanoma budapesti internetes divíziójánál, hanem az anyavállalat holland központjában is kíváncsian várják: a cég más, Startlaphoz hasonló termékeinél még nem történt ilyen nagyszabású változtatás.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.