Szerző: Ady Krisztián

2003. november 17. 10:41

Comdex: Újabb LCD-televíziók és többfunkciós nyomtató a Delltől

[News.com] A Gateway példáját követve két nagyobb képátlóval rendelkező LCD-televízió és egy újabb multifunkciós nyomtató értékesítését kezdi meg az ünnepi szezonban a Dell. A texasi vállalat egy 17 hüvelykes és egy nagyobb, 30 hüvelykes képátlóval rendelkező, 3299 dollárba kerülő készüléket dob picra, melyet egy 23-os modell követ az év végén.

[News.com] A Gateway példáját követve két nagyobb képátlóval rendelkező LCD-televízió és egy újabb multifunkciós nyomtató értékesítését kezdi meg az ünnepi szezonban a Dell. A texasi vállalat egy 17 hüvelykes és egy nagyobb, 30 hüvelykes képátlóval rendelkező, 3299 dollárba kerülő készüléket dob picra, melyet egy 23"-os modell követ az év végén.

Az új multifunkciós nyomtató a vállalat egyik legsikeresebb nyomtatójára, az A940-es tintasugaras készülékre épül, azonban az új A960 önálló faxfunkcióval bővíti a képességeket. Mindkét modell képes nyomtatásra, szkennelésre, másolásra és faxolásra, azonban utóbbi készülék beépített faxmodullal és 50 lapos adagolóval rendelkezik az automatikus küldés érdekében.


A Dell 17"-os LCD-televíziója

Az A960 multifunkciós nyomtató ára 179 dollár lesz 20 dollár ünnepi kedvezmény azonnali visszatérítése után, az ünnepeket követően azonban a készülék ismét 199 dollárba fog kerülni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról