Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Comdex: Újabb LCD-televíziók és többfunkciós nyomtató a Delltől

Ady Krisztián, 2003. november 17. 10:41
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[News.com] A Gateway példáját követve két nagyobb képátlóval rendelkező LCD-televízió és egy újabb multifunkciós nyomtató értékesítését kezdi meg az ünnepi szezonban a Dell. A texasi vállalat egy 17 hüvelykes és egy nagyobb, 30 hüvelykes képátlóval rendelkező, 3299 dollárba kerülő készüléket dob picra, melyet egy 23-os modell követ az év végén.

[News.com] A Gateway példáját követve két nagyobb képátlóval rendelkező LCD-televízió és egy újabb multifunkciós nyomtató értékesítését kezdi meg az ünnepi szezonban a Dell. A texasi vállalat egy 17 hüvelykes és egy nagyobb, 30 hüvelykes képátlóval rendelkező, 3299 dollárba kerülő készüléket dob picra, melyet egy 23"-os modell követ az év végén.

Az új multifunkciós nyomtató a vállalat egyik legsikeresebb nyomtatójára, az A940-es tintasugaras készülékre épül, azonban az új A960 önálló faxfunkcióval bővíti a képességeket. Mindkét modell képes nyomtatásra, szkennelésre, másolásra és faxolásra, azonban utóbbi készülék beépített faxmodullal és 50 lapos adagolóval rendelkezik az automatikus küldés érdekében.


A Dell 17"-os LCD-televíziója

Az A960 multifunkciós nyomtató ára 179 dollár lesz 20 dollár ünnepi kedvezmény azonnali visszatérítése után, az ünnepeket követően azonban a készülék ismét 199 dollárba fog kerülni.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.