Szerző: Ady Krisztián

2003. november 13. 15:05

Folyamatosan lehet jelentkezni a november 19-én induló a Nokia Game 2003 játékra

November 19-én startol a Nokia által szervezett NokiaGame 2003 , a számos feladatot, többfordulós szerepjátékot valamint arcade-stílusú akciókat felvonultató 10 napos interaktív multimédiás játék. A Nokia Game-ben tavaly -- minden rekordot megdöntve -- egymillió játékos vett részt. A Nokia már fogadja a jelentkezéseket.

November 19-én startol a Nokia által szervezett NokiaGame 2003, a számos feladatot, többfordulós szerepjátékot valamint arcade-stílusú akciókat felvonultató 10 napos interaktív multimédiás játék. A Nokia Game-ben tavaly -- minden rekordot megdöntve -- egymillió játékos vett részt. A Nokia már fogadja a jelentkezéseket.

A győztesek nyereménye minden országban Nokia N-Gage mobil játékgép lesz. Magyarországon az 50 legjobb játékost jutalmazzák majd egy-egy N-Gage játékgéppel.

A Nokia Game 2003 célja, hogy Flo, a 18 éves "mobil-jockey" főhős legyőzze a gonosz AnyOne klánt. Bár egyedül is lehet versenyezni a Nokia játékában, a játékosoknak az AnyOne klán ellen hadba vonuló, öt főből álló saját klán megalakítását ajánljuk. A játék a "mobil jók" végső harca a gonoszok ellen, ahol a tét a mobiljátékok jövője lesz.

A kíváncsi mobiljátékosok ősszel már felkészülhettek a Nokia Game 2003-ra, ha Nokia N-Gage játékgépükre vagy Nokia 3650 telefonjukra letöltötték a Nokia Game szoftvert. A beépített Bluetooth vezeték nélküli technológián vagy GSM/GPRS mobilhálózaton át a játékosok az idei Nokia Game mobil internetes részének kihasználásával feltölthették legmagasabb pontszámaikat, letölthettek szellemeket és más játékosokkal is versenybe szállhattak.

Bár a szoftver nem egyezik meg a Nokia Game 2003 internetalapú részével, a játékosok mégis megismerkedhettek Floval, és gyakorolhatták a játék során hasznos lépéseket.

"A Nokia Game 2003 az internetes játékok új világába visz el, érdekes története és izgalmas funkciói, például a többfordulós játékok, valamint a világ különböző országaiban élő Nokia Game játékosokkal való közvetlen erőpróba lehetősége révén" -- mondta Pekka Rantala, a Nokia Mobile Phones marketing-szolgáltatások részlegének alelnöke. "A versenyzők gyorsaságát és ügyességét idén a gyorsasági feladatok és a problémamegoldások során pontokkal díjazzuk, de a más játékosokkal létesített kapcsolat és a többszereplős csapatstratégia kidolgozása is pontot ér."

A Nokia Game 2003-ba belépni vágyó játékosok jelentkezését a www.NokiaGame.com weboldalon várják. Bár a játék hivatalosan november 19-én indul, a játékosok a Nokia Game 2003 játékban már gyakorolhatnak és megismerkedhetnek egymással.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról