Szerző: Ady Krisztián

2003. november 13. 13:30

Két felsőkategóriás, 17"-os monitort jelentett be a Samsung

[Digit-Life] A koreai Samsung két újabb, felsőkategóriás, prémium minőséget nyújtó LCD-monitort mutatott be: hamarosan megvásárolhatók lesznek a vállalat Syncmaster Magic CX710P és Syncmaster 172X típusjelzésű, 17-os képátlóval rendelkező monitorai. A Magic jelzővel illetett modellhez egy MagicTune alkalmazás is jár, mely a monitor beállításait az operációs rendszeren keresztül képes vezérelni.

[Digit-Life] A koreai Samsung két újabb, felsőkategóriás, prémium minőséget nyújtó LCD-monitort mutatott be: hamarosan megvásárolhatók lesznek a vállalat Syncmaster Magic CX710P és Syncmaster 172X típusjelzésű, 17"-os képátlóval rendelkező monitorai. A "Magic" jelzővel illetett modellhez egy MagicTune alkalmazás is jár, mely a monitor beállításait az operációs rendszeren keresztül képes vezérelni.

Ennek megfelelően ez a modell egyetlen kezelőszervet sem tartalmaz az LCD-panelt körülölelő káván, így a készülék személyre szabását csakis a mellékelt programon keresztül végezhetjük el. A monitorba épített 17"-os LCD-panel kitűnő paraméterekkel rendelkezik, 700:1-hez kontrasztaránya egyedülálló, ahogyan -- papír szerint kicsit túlzóan megállapított -- 178 fokos függőleges és 180 fokos vízszintes láthatósági szöge is.

A vállalat által bejelentett második monitor, a 17"-os Syncmaster 172X modell 12 ms-os utánvilágítási ideje szintén külön fejezetet érdemelne, ilyen alacsony értékkel kevés LCD-monitor büszkélkedhet. A két készülék 650 és 550 dolláros áron kerül egyelőre ismeretlen időpontban Japánban piacra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról