Szerző: Ady Krisztián

2003. november 10. 09:12

Tovább kombinál a Vodafone: itt a "Szuper" díjcsomag

Újabb díjcsomagra válthatnak a Vodafone előfizetéses ügyfelei, mely tartalmazza a Rock n Roll Max, Csúcs Plusz, Fix és SMS változatban található speciális opciók egyvelegét. A Max-hoz hasonlóan az alapdíj egésze, 3125 Ft bruttó összeg lebeszélhető, a Csúcs Plusz díjcsomaghoz hasonlóan ebben az előfizetéses csomagban is 60 Ft-os díjért vásárolható meg a hálózaton belüli hívások első 10 perce, bármely időszakban.

Újabb díjcsomagra válthatnak a Vodafone előfizetéses ügyfelei, mely tartalmazza a Rock 'n' Roll Max, Csúcs Plusz, Fix és SMS változatban található speciális opciók egyvelegét. A Max-hoz hasonlóan az alapdíj egésze, 3125 Ft bruttó összeg lebeszélhető, a Csúcs Plusz díjcsomaghoz hasonlóan ebben az előfizetéses csomagban is 60 Ft-os díjért vásárolható meg a hálózaton belüli hívások első 10 perce, bármely időszakban.

A Fix díjcsomagnak megfelelően egy választott vezetékes körzet rendkívül kedvező, 11,25 Ft-os díjért hívható, valamint az SMS díjcsomagnak megfelelően az első 30 darab SMS-t már az opciós díjjal kiegyenlítettük. A hálózaton belüli hívások kivételével a hívások számlázása 10 másodperces egységekben történik.

Vodafone "Szuper" díjcsomag
Teljes egészében lebeszélhető alap havidíj
3125 Ft /hó
Opciók díja
2250 Ft /hó
Összes havidíj
5375 Ft /hó
Hívásdíj Vodafone hálózaton belül, bármikor
60 Ft /10 perc
Hívásdíj választott vezetékes körzeten belül, bármikor
11,25 Ft /perc
Hívásdíj egyéb vezetékes körzetbe, bármikor
22,50 Ft /perc
Hívásdíj más mobilhálózatba, csúcsidő
56,25 Ft /perc
Hívásdíj más mobilhálózatba, csúcsidőn kívül és hétvégén
31,25 Ft /perc
Hangposta hívása
12 Ft /perc
SMS üzenet
31,25 Ft /darab

A "Szuper" díjcsomagra váltás ingyenes, a Vodafone 1270-es számon hívható ingyenes ügyfélszolgálatán automata segítségével is megrendelhető, az aktiválás 48 órán belül történik meg, melyről SMS-ben értesítik az előfizetőt. Hírünkben található árak bruttó, ÁFÁ-val növelt árak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról