Szerző: Bodnár Ádám

2003. november 5. 15:13

Új LCD-monitorok a Fujitsu Siemens Computerstől

Már Magyarországon is beszerezhető a Fujitsu Siemens Computers két legújabb LCD monitor-családja, melyeket kifejezetten a professzionális felhasználók sokrétű igényeinek kielégítésére terveztek.

[HWSW] Már Magyarországon is beszerezhető a Fujitsu Siemens Computers két legújabb LCD monitor-családja, melyeket kifejezetten a professzionális felhasználók sokrétű igényeinek kielégítésére terveztek.

A vállalat legfrissebben bemutatott új monitorcsaládjait a 2003-as "iF design" versenyen is díjnyertes SCENIC PC sorozathoz illő ezüst-fekete szín-, és ergonómikus formavilág teszi egyedülállóvá. A monitorok 15, 17 és 19 inches változatban kaphatók, felbontásuk 1024x768 képponttól 1280x1024 képpontig terjed. Az új monitorok kezelése a Németországban kifejlesztett, hat nyelven használható, logikus felépítésű OSD menürendszernek köszönhetően különösen egyszerűvé vált.

A Fujitsu Siemens Computers új LCD monitorainak tervezésekor azt a célt tartotta szem előtt, hogy a felhasználók számára végre lehetőség nyíljon egy minden eddiginél esztétikusabb irodai környezet kialakítására, miközben a legmodernebb technológiára épülő eszközöket használják.

A monitor család alapmodelljei (Basic Line: B15-1 és B17-1) azok számára is igen kedvező alternatívát jelentenek, akik alacsony anyagi ráfordítás mellett szeretnének kiváló minőségű és esztétikus formavilágú irodai berendezésekhez jutni. Ebben a kategóriában a felhasználók 15 és 17 inches képátlójú monitorok közül választhatnak.

A prémium család (Premium Line: P15-1, P17-1, P19-1) modelljei a legkomolyabb követelményeket is kielégítő, 15, 17 és 19 inch-es méretekben is megvásárolhatóak. Az új monitorokat ergonómiai szempontból is különösen vonzóvá teszi az állítható lábazat, és a 90 fokos elforgathatóság (portrait formátum).

Az IF Design Award 2003 tervezői díjjal jutalmazott monitorok hátulról is esztétikus látványt nyújtanak, így hatékonyan segítik elő a színvonalas vizuális környezet megteremtését olyan, az ügyfelek kényelmét kiváltképp szem előtt tartó intézményekben is, mint például a bankok vagy jegyárusító helyek.

a címlapról