Szerző: Ady Krisztián

2003. november 3. 20:33

Lehullt a lepel a Pannon GSM "djuice" tarifacsomagjairól

A mai nappal végre vége a találgatásoknak, immáron bizonyos, hogy a napok, hetek óta látható djuice reklám nem egy új üdítőmárkát népszerűsít. Ahogyan a szemfüles internetezők azt jópár napja észrevették, a védjeggyel védett djuice név a Pannon GSM-hez köthető, a djuice.hu weboldal a mobilszolgáltató kezelésében van. A mai nappal a Pannon GSM bejelentette djuice számlás (előfizetéses) és kártyás tarifacsomagját.

A mai nappal végre vége a találgatásoknak, immáron bizonyos, hogy a napok, hetek óta látható "djuice" reklám nem egy új üdítőmárkát népszerűsít. Ahogyan a szemfüles internetezők azt jópár napja észrevették, a védjeggyel védett "djuice" név a Pannon GSM-hez köthető, a djuice.hu weboldal a mobilszolgáltató kezelésében van. A mai nappal a Pannon GSM bejelentette djuice számlás (előfizetéses) és kártyás tarifacsomagját.

A djuice csomagok rendkívül kedvező percdíjakat tartalmaznak, a kártyás, prepaid csomag percdíjai pedig tovább csökkenthetők a nagyobb értékű 7200 és 14400 Ft-os feltöltőcsomagok kedvezményeivel. A számlás djuice előfizetők a 30 másodperces számlázás mellett bármely időszakban felhasználható, 60 percnyi havi ingyenes hívásidőt kapnak az előfizetési díjért cserébe. A kedvezményes időszak szombaton 0 órától vasárnap 24 óráig, munkaszüneti napokon 0 órától 24 óráig, valamint hétköznap 16 órától reggel 6 óráig tart.

 
Előfizetéses (bruttó árak)
Kártyás (bruttó árak)
Havi előfizetési díj
3990 Ft
-
Hálózaton belül csúcs
49 Ft
49 Ft
- kedvezményes időszakban
25 Ft
25 Ft
Vezetékes és más mobil csúcs
49 Ft
49 Ft
- kedvezményes időszakban
25 Ft
25 Ft
Hangposta hívás csúcs
35 Ft
50 Ft
- kedvezményes időszakban
12,50 Ft
25 Ft

SMS belföld

25 Ft
25 Ft
SMS külföld
43,75 Ft
43,75 Ft

Az új csomagok bevezetésével egyidőben a Pannon GSM 2004 december 31-ig tartó akcióban 20 MMS üzenet ingyenes leküldését teszi lehetővé havonta az előfizetéses djuice ügyfelek számára, a kártyás csomagot vásárlók pedig az aktiválástól számított első 20 MMS-t küldhetik el díjmentesen. Az MMS üzenet küldésének díja belföldön, minden hazai mobilhálózatba bruttó 125 Ft üzenetenként. Az MMS-üzenet küldésének díja roaming során minden hazai mobilhálózatba bruttó 250 Ft/üzenet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról