Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Nagyképernyős LCD-televíziókat dob piacra a BenQ

Ady Krisztián, 2003. november 03. 18:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[DigiTimes] A tajvani BenQ az elmúlt héten mutatta be legújabb fejlesztéseit, a szélesvásznú, 26-os, 30-os és 46-os képátlóval rendelkező LCD-televízióit. A három új modell a vállalat 15-os és 20-os termékeit egészíti ki. A BenQ elsőként a 26-os és 30-os televíziók értékesítését kezdni meg még ebben a hónapban, a 46-os LCD-televízió előreláthatólag a jövő év elején lesz kapható.

hirdetés
[DigiTimes] A tajvani BenQ az elmúlt héten mutatta be legújabb fejlesztéseit, a "szélesvásznú", 26"-os, 30"-os és 46"-os képátlóval rendelkező LCD-televízióit. A három új modell a vállalat 15"-os és 20"-os termékeit egészíti ki. A BenQ elsőként a 26"-os és 30"-os televíziók értékesítését kezdni meg még ebben a hónapban, a 46"-os LCD-televízió előreláthatólag a jövő év elején lesz kapható.

A hajdanán Acer néven ismert vállalat még ebben az évben 100000 darab LCD-televízió értékesítésére számít, melyből várhatóan 3000 darab lesz 26" és 30"-os képátlóval rendelkező LCD-televízió. A jövő évi tervszámok lényegesen magasabb, 500000 darabos eladási álomhatárokat tűztek ki célul.

Tajvan egyik legnagyobb OEM/ODM gyártója, a BenQ a következő évben javítani kiván a saját márkázott, valamint más cégek számára szállított ODM -- azaz BenQ által tervezett és gyártott -- LCD-televíziók arányán. A saját márkanév alatt piacra dobott készülékek aránya jövőre várhatóan már elérheti a 20 százalékot is.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.