Szerző: Ady Krisztián

2003. november 3. 18:17

Nagyképernyős LCD-televíziókat dob piacra a BenQ

[DigiTimes] A tajvani BenQ az elmúlt héten mutatta be legújabb fejlesztéseit, a szélesvásznú, 26-os, 30-os és 46-os képátlóval rendelkező LCD-televízióit. A három új modell a vállalat 15-os és 20-os termékeit egészíti ki. A BenQ elsőként a 26-os és 30-os televíziók értékesítését kezdni meg még ebben a hónapban, a 46-os LCD-televízió előreláthatólag a jövő év elején lesz kapható.

[DigiTimes] A tajvani BenQ az elmúlt héten mutatta be legújabb fejlesztéseit, a "szélesvásznú", 26"-os, 30"-os és 46"-os képátlóval rendelkező LCD-televízióit. A három új modell a vállalat 15"-os és 20"-os termékeit egészíti ki. A BenQ elsőként a 26"-os és 30"-os televíziók értékesítését kezdni meg még ebben a hónapban, a 46"-os LCD-televízió előreláthatólag a jövő év elején lesz kapható.

A hajdanán Acer néven ismert vállalat még ebben az évben 100000 darab LCD-televízió értékesítésére számít, melyből várhatóan 3000 darab lesz 26" és 30"-os képátlóval rendelkező LCD-televízió. A jövő évi tervszámok lényegesen magasabb, 500000 darabos eladási álomhatárokat tűztek ki célul.

Tajvan egyik legnagyobb OEM/ODM gyártója, a BenQ a következő évben javítani kiván a saját márkázott, valamint más cégek számára szállított ODM -- azaz BenQ által tervezett és gyártott -- LCD-televíziók arányán. A saját márkanév alatt piacra dobott készülékek aránya jövőre várhatóan már elérheti a 20 százalékot is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról