Szerző: Ady Krisztián

2003. október 31. 17:15

Újabb modulokkal bővül az Ahead Nero CD/DVD-író szoftvere

Jelentős frissítést ad ki az év végéig népszerű CD/DVD-író szoftveréhez, a Nero 6 program Ultra verziójához az Ahead Software. A regisztrált felhasználók számára ingyenesen elérhető frissítés tartalmazza majd a Nero Recode plugin új, 2.0-ás változatát is.

Jelentős frissítést ad ki az év végéig népszerű CD/DVD-író szoftveréhez, a Nero 6 program "Ultra" verziójához az Ahead Software. A regisztrált felhasználók számára ingyenesen elérhető frissítés tartalmazza majd a Nero Recode plugin új, 2.0-ás változatát is.

A Recode modul lehetővé teszi a Nero 6 felhasználói számára, hogy védelem nélküli, gyári lemezeiket -- a Nero Recode nem tartalmaz DeCSS funkciót -- írható DVD-kre is átmásolhassák a kép és hanganyag bitrátájának, így méretének csökkentésével. A gyári, nyomott DVD9 lemezek kapacitása 9,4 GB, míg az írható/újraírható DVD5-lemezek csupán 4,7 GB-ot képesek tárolni - névlegesen. Az Ahead ígérete szerint a kép- és hanganyag minősége a konvertálás, újrakódolás után a lehető legjobb lesz.

A Nero Recode mellett az Ahead elérhetővé teszi új modulját, a Nero DIGITALt is. Ez a modul lehetővé teszi majd, hogy a felhasználók pár egyszerű lépéssel készítsenek másolásvédelem nélküli lemezeikről MPEG4 kodekkel tömörített, CD-lemezen is elférő anyagot. A Nero DIGITAL modul a hang tömörítéséhez többcsatornás AAC kodeket alkalmaz majd.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.