:

Szerző: Ady Krisztián

2003. október 30. 16:45

Rendkívül vékony a Gateway 56"-os projektoros-televíziója

[News.com] Tovább terjeszkedik a szórakoztatóelektronikai piacon a Gateway: LCD-televíziói után újabb, háttér-projekciós technológiát alkalmazó, 56-os képátlójú televíziót dob piacra. Az új modell rendkívüli mélységével tűnik ki a konkurens termékek közül, mélysége csupán harmada a hasonló technológiát alkalmazó televízióknak.

[News.com] Tovább terjeszkedik a szórakoztatóelektronikai piacon a Gateway: LCD-televíziói után újabb, háttér-projekciós technológiát alkalmazó, 56"-os képátlójú televíziót dob piacra. Az új modell rendkívüli mélységével tűnik ki a konkurens termékek közül, mélysége csupán harmada a hasonló technológiát alkalmazó televízióknak.

Az 56"-os készüléket 3799 dolláros áron értékesíti a tengerentúlon a Gateway. A vásárlókat könnyedén meggyőzheti a kedvező ár, a hatalmas képátló és a csupán 19"-os mélység. A DLP LCD-techológiát alkalmazó projektoros televízió várhatóan november 13-ától lesz elérhető.

A Texas Instruments által fejlesztett "Digital Light Processing" (DLP) technológia mikroszkópikus tükrök segítségével hozza létre a vetített képet, nagyobb felbontást és fényerőt biztosít. A Gateway tájékoztatása szerint az új technológia tisztább, vibrálásmentes képet hoz létre lényegesen kevesebb hőt fejlesztve, a készülék ráadásul immunisabb a rezgésekre és a levegő páratartalmára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról