Szerző: Ady Krisztián

2003. október 30. 16:45

Rendkívül vékony a Gateway 56"-os projektoros-televíziója

[News.com] Tovább terjeszkedik a szórakoztatóelektronikai piacon a Gateway: LCD-televíziói után újabb, háttér-projekciós technológiát alkalmazó, 56-os képátlójú televíziót dob piacra. Az új modell rendkívüli mélységével tűnik ki a konkurens termékek közül, mélysége csupán harmada a hasonló technológiát alkalmazó televízióknak.

[News.com] Tovább terjeszkedik a szórakoztatóelektronikai piacon a Gateway: LCD-televíziói után újabb, háttér-projekciós technológiát alkalmazó, 56"-os képátlójú televíziót dob piacra. Az új modell rendkívüli mélységével tűnik ki a konkurens termékek közül, mélysége csupán harmada a hasonló technológiát alkalmazó televízióknak.

Az 56"-os készüléket 3799 dolláros áron értékesíti a tengerentúlon a Gateway. A vásárlókat könnyedén meggyőzheti a kedvező ár, a hatalmas képátló és a csupán 19"-os mélység. A DLP LCD-techológiát alkalmazó projektoros televízió várhatóan november 13-ától lesz elérhető.

A Texas Instruments által fejlesztett "Digital Light Processing" (DLP) technológia mikroszkópikus tükrök segítségével hozza létre a vetített képet, nagyobb felbontást és fényerőt biztosít. A Gateway tájékoztatása szerint az új technológia tisztább, vibrálásmentes képet hoz létre lényegesen kevesebb hőt fejlesztve, a készülék ráadásul immunisabb a rezgésekre és a levegő páratartalmára.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.