:

Szerző: Barna József

2003. október 28. 19:36

Külső merevlemez és kártyaolvasó egyben

Hazánkban is kapható a tajvani Vosonic mobil háttértárolója, az Xs Drive II VP2060. A beépített merevlemezzel és memóriakártya-olvasóval felszerelt készülék remekül használható digitális fényképeink vagy egyéb adatok alkalmi tárolására.

Hazánkban is kapható a tajvani Vosonic mobil háttértárolója, az X's Drive II VP2060. A beépített merevlemezzel és memóriakártya-olvasóval felszerelt készülék remekül használható digitális fényképeink vagy egyéb adatok alkalmi tárolására.

Az USB 2.0 portra csatlakoztatható VP2060 alapkiépítésben 20 Gbyte kapacitású merevlemezzel kerül forgalomba, de tetszőleges kapacitású 2,5 colos HDD építhető bele. A készülék kártyaolvasója képes a Compact Flash Type I/Type II, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Secure Digital, MultiMedia Card és IBM MicroDrive kártyák olvasására, melyek tartalma egyetlen gomb lenyomásával a merevlemezre menthető.

Minthogy a VP2060 (újratölthető Li-ion) elemről is működik, jó szolgálatot tehet a digitális fotózás kedvelőinek olyan esetekben, amikor nincs a közelben számítógép. A vállalat adati szerint egyetlen töltéssel 1,6 órányi működésre képes a készülék. A X's Drive II VP2060-et hazánkban a Kelly-Tech forgalmazza.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.