Szerző: Bodnár Ádám

2003. október 24. 12:33

Újabb TPC-C benchmark rekord dőlt meg

A Unisys bejelentette, hogy ES7000 szervere soha nem látott ár/teljesítmény mutatót ért el az online tranzakciófeldolgozási sebességet mérő TPC-C benchmarkban a high-end, azaz nyolcnál több processzort tartalmazó szerverek kategóriájában, illetve a 200 ezernél több tpmC pontot elérő rendszerek között.

A Unisys bejelentette, hogy ES7000 szervere soha nem látott ár/teljesítmény mutatót ért el az online tranzakciófeldolgozási sebességet mérő TPC-C benchmarkban a "high-end", azaz nyolcnál több processzort tartalmazó szerverek kategóriájában, illetve a 200 ezernél több tpmC pontot elérő rendszerek között.

A 16 darab Madison magos Itanium 2 processzort és 128 Gbyte memóriát tartalmazó Unisys ES7000 Aries 420 nagyvállalati szerver 291 410 tranzakció/másodperces eredményt ért el 5,28 dollár/tpmC ár-teljesítmény viszony mellett. A számítógépen Windows Server 2003 Datacenter Edition operációs rendszer és Oracle 10g adatbázis-kezelő futott.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról