Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Harmadával növelte bevételét a Maxtor

Bodnár Ádám, 2003. október 22. 10:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Maxtor tegnap este, a tőzsde zárása után tette közzé szeptemberben véget ért harmadik negyedévének eredményeit. A vállalat látványosan növekedő bevételről és nyereségről számolt be.

hirdetés
A Maxtor tegnap este, a tőzsde zárása után tette közzé szeptemberben véget ért harmadik negyedévének eredményeit. A vállalat látványosan növekedő bevételről és nyereségről számolt be.

A Maxtor 30 százalékkal 1,07 milliárd dollárra növekedő bevétel mellett 29,9 millió dollár, azaz részvényenként 12 cent nyereséget ért el. Egyszeri költségek nélkül a nyereség 50,6 millió dollár, azaz részvényenéknt 20 cent volt. Az elemzők 991 millió dollár forgalomra és részvényenként 17 cent profitra számítottak. Egy évvel korábban a Maxtor 819,7 millió dollár bevételt ért el 163,6 millió dollár, azaz részvényenként 68 cent veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.

A harmadik negyedév során a Maxtor 14,2 millió merevlemezt értékesített, egy évvel korábban 11,2 millió meghajtót adott el. "Az asztali gépekbe és szerverekbe szánt meghajtók iránt egyaránt egészséges a kereslet, a fejlődő piacokon vezető pozícióban vagyunk és kézben tartjuk költségeinket, a Maxtor kedvező helyzetben van" -- mondta Paul Tufano elnök-vezérigazgató.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!