Szerző: Ady Krisztián

2003. október 20. 17:29

Hamarosan hazánkban is megvásárolható lesz a Motorola legújabb, V300 mobiltelefonja

[infoSync] Bemutatta legújabb mobiltelefonját a világ második legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Motorola. A V300 tipusjelzésű készüléket elsősorban a fiatalos felhasználóknak ajánlja a gyártó. Az új telefon Európában kizárólagosan a T-Mobile kínálatában lesz megvásárolható, így hazánkban a Westel fogja piacra dobni.

[infoSync] Bemutatta legújabb mobiltelefonját a világ második legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Motorola. A V300 tipusjelzésű készüléket elsősorban a "fiatalos" felhasználóknak ajánlja a gyártó. Az új telefon Európában kizárólagosan a T-Mobile kínálatában lesz megvásárolható, így hazánkban a Westel fogja piacra dobni.

A kagylóhéj stílusú készülékben a mai trendnek megfelelően integrált kamera, 65000 szín megjelenítésére képes kijelző található. Nem kis meglepetésre MP3 kódolású csengőhangok lejátszására is képes.

A háromsávos, 900, 1800, 1900 MHz-es GSM hálózatokon működőképes Motorola V300 készülék Angliában, Németországban, Hollandiában, Ausztriában és Magyarországon lesz kapható a T-Mobile leányvállalatainál, érdekeltségeinél. Az integrált digitális fényképezőgép zoom funkcióval is rendelkezik, maximális felbontása 640 x 480 pixel.

A készülék természetesen támogatja az MMS, EMS és SMS üzeneteket, a GPRS (Class 10, 3+2 vagy 4+1 időrés) csomagkapcsolt adatátvitelt. A készülék nem kevesebb mint 5 MB beépített memóriával rendelkezik, melyben rengeteg fénykép, rövid videó és MMS fér el.

A készülék támogatja a J2ME MIDP 2.0 futtatási környezetet is, a grafikus felület kinézete háttérképekkel és "képernyővédőkkel" személyre szabható. A Motorola V300 várhatóan a negyedik negyedév során kerül a mobilszolgáltatókhoz 350-450 euró körüli áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról