Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Rövidesen megjelenhet a DVD-szabvány következő, 1.0-ás változata

Ady Krisztián, 2003. október 10. 13:16
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[CDR-Info] Hamarosan napvilágot láthat a DVD szabvány 1.0-ás, bővített verziója -- közölték a DVD Forum tagjai a szerdán Japánban megrendezett, DVD Forum Japan Conference 2003 konferencián. A szabvány jelenlegi, 0.9-es verziójához képes főként interaktivitást növelő bővítések implementálását szorgalmazzák a szabványt felügyelő cégek.

hirdetés
[CDR-Info] Hamarosan napvilágot láthat a DVD szabvány 1.0-ás, bővített verziója -- közölték a DVD Forum tagjai a szerdán Japánban megrendezett, "DVD Forum Japan Conference 2003" konferencián. A szabvány jelenlegi, 0.9-es verziójához képes főként interaktivitást növelő bővítések implementálását szorgalmazzák a szabványt felügyelő cégek.

Az új változat jelentősen növelné a DVD-Video lemezekkel elérhető interaktivitást az új készülékek internetkapcsolatán keresztül. Az "Enhanced DVD" (DVD-ENAV) szabványként is emlegetett új verzió nem csak a lemezekkel kapcsolatos követelményeket fogalmazná meg, hanem az azt lejátszó készülékekhez is tartalmazna ajánlásokat.

A kiadott közlemény szerint 2003-ban várhatóan 50 millió DVD-lejátszót értékesítenek világszerte, s jövőre ez a mennyiség 60 millió darabra nőhet. A DVD-lejátszókhoz hasonlóan az asztali DVD-írók eladási számai is gyorsan nőnek.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!