Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Vezércsere az Axelerónál

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. október 06. 10:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Simó György
Simó György
[HWSW] Szerződése lejártával, 2003. október 31-ével távozik az Axelero Internet éléről Drajkó László, a vállalat vezérigazgatója. A Matáv közleménye szerint Drajkó munkája során teljesítette azokat az elvárásokat, amelyeket a szerződésben vállalt, a piaci elvárásoknak megfelelő internetvállalatot hozott létre. Az Axelero Rt. vezérigazgatói posztját 2003. november 1-jétől Simó György, a jelenlegi általános vezérigazgató-helyettes tölti be.

A 36 éves Simó György szociológus végzettségű. 1991 óta folyamatosan tevékenykedik a média, televíziózás, a rádiózás, a sajtó területén. Dolgozott szerkesztő műsorvezetőként, ügyvivőként, rovatvezetőként, egy évig New York-i tudósítóként. 1999-től a Matávnet Kft. programigazgatója. Kezdettől részt vesz a Matáv Csoport internet üzlet kiterjesztésében és irányításában. 2001 decemberétől a média üzletágért, a stratégiáért és a kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettes. 2002 júliusától tagja az Axelero Rt. Igazgatóságának. A Fókuszonline Rt. Igazgatóságának elnöke.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.