:

Szerző: mrsla

2000. május 19. 18:37

Laa-Yosh válasza

Tegnap jelent meg a Reagálás Laa-Yosh irására című hír. Ma Laa-Yosh válaszolt a linux.hu-n:

A neten megjelent változat nem szándékosan jelent meg úgy, ahogy, és már le is szedettem. A cikk alapvetoen interjú volt, rövid bevezetoszöveggel és kérdésekkel, melyet elküldtem az interjúalanynak, aki Kopasz Indián néven indította az Indexes topikot. Amire nem számítottam, hogy KI és bárki, akivel a válaszokon dolgozott, átírta a bevezetot is. Ezt az anyagot az újság nyomdai leadása elott igen kevéssel kaptam kézhez. A név szerinti említések szerepeltek az elso kihúzott részek között, ennek ellenére alighanem maradt a lapban megjelent változatban is nem általam írt rész. A weboldalra egy sajnálatos véletlen folytán mégis a vágatlan verzió került ki, ezért elnézést kérek Kovács Emesétol, és a másik név szerint említett személytol is. Továbbá ismételten kijelentem, a kérdéses rész nem tolem származik, és csak véletlenül kerülhetett ki ilyen formában a webre.
A hacker-cracker keverést illetpen, a cikk egyik célja volt a fogalomzavar feloldása. Ezért kezdodik az írás a médiákban emlegetett kifejezéssel, és kérdezek rá aztán erre az interjú folyamán...

Varga Tamás / Laa-Yosh


forrás: linux.hu

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.