Szerző: zsozso

2000. május 19. 15:18

Szoljunk hozza /folyt./

Tegnap egy olvasónk azt állította, hogy az Asus CD olvasók firmware csere után meggyógyulnak. Nem egészen értettem, mitől. Megjött a válasz.
    Tisztelt PAF!

    Szoval lehet hogy kisse felreertheto volt az elozo levelem, semmikepp sem CSAK a firmware csere javitotta meg a mechanikakat, hanem a ASUS-os szakik igen gyakori hozzanyulasa javitott a szerian, ezt tamasztja ala az elozo levelmben emlegetett 2.3-3.3 firmware, ugyanis a Mo-ra erkezett hibas ASUS-ok ebbol a szeriabol szarmaznak, mind mechanikailag, mint software tekinteteben. Ugyanis, ha jobban megfigyeljuk, akkor lehet kulsore is kulonbseget eszrevenni az uj, 2.1H-s drive-oknal! Az 1.6, ill a magasabb firmware szamoknal a kulombseg a CD-RW-k olvasasa. Remelm sikerult tisztanom, a hibas megfogalmazasombol szarmazo felreerteseket!
    Akor mara ennyi, koszonom a lehetoseget!



    Udv

    andre

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról