:

Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 30. 09:59

Pár héten belül kapható hazánkban a Canon Bubble Jet i560 fotónyomtatója

Hamarosan, október elejétől hazánkban is kapható lesz a Canon közelmúltban bemutatott tintasugaras nyomtatója, a Bubble Jet i560 fotónyomtató, mely 22 oldal/perces fekete-fehér és 15 oldal/perces színes nyomtatási sebességre képes. A különálló tintatartályos, Single Ink eljárást alkalmazó BJi560 nyomtató feje 4800 DPI valós felbontás mellett másodpercenként 19 millió tintacseppet lövell ki, mindössze 2 pikoliteres cseppméretben.

Hamarosan, október elejétől hazánkban is kapható lesz a Canon közelmúltban bemutatott tintasugaras nyomtatója, a Bubble Jet i560 fotónyomtató, mely 22 oldal/perces fekete-fehér és 15 oldal/perces színes nyomtatási sebességre képes. A különálló tintatartályos, "Single Ink" eljárást alkalmazó BJi560 nyomtató feje 4800 DPI valós felbontás mellett másodpercenként 19 millió tintacseppet lövell ki, mindössze 2 pikoliteres cseppméretben.

Az i560 az első Canon Bubble Jet nyomtató, amely a PictBridge szabvány alkalmazását a gyakorlatban is lehetővé teszi, vagyis USB-kábellel biztosítja a közvetlen fényképnyomtatást bármilyen PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépről vagy kameráról.

Az i560 25 százalékkal gyorsabb elődjénél, a Bubble Jet i550 nyomtatónál, így a Canon belső tesztmérései szerint versenytársainál közel 30 százalékkal gyorsabb. A némely versenytárs termékét hétszeresen is meghaladó fúvókasűrűség az oldalszélek nyomtatásához szükséges idő csökkenéséhez vezet, ami az i560 felülmúlhatatlan szegély nélküli nyomtatási sebességének alapja.

Egy teljesen színes 10,16 cm x 15,24 cm-es szegély nélküli fénykép elkészítéséhez immár 50 másodperc is elég. A versenytársak nyomtatóival ellentétben a Bubble Jet i560 egyszerre képes nagyobb, 5 pikoliteres és kis tintacseppekkel is dolgozni, ami nagyfelbontású üzemmódban is lehetővé teszi a nagy sebességet.

A külön tintatartályos technológia egyenként cserélhető tintatartályokat alkalmaz minden színhez, így csak a teljesen üreseket kell kicserélni. A Canon átlátszó tintatartályai eldobás előtt annak ellenőrzését is lehetővé teszik, hogy a tartály valóban üres-e. A nagykapacitású, 150 lapos papíradagoló a komoly mennyiségi elvárásokkal dolgozó üzleti felhasználóknak igényeit hivatott kielégíteni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 16:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.