Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 26. 13:31

19"-os LCD-televízió az Iiyamától

[Clubic.com] A közelmúltban bemutatott 17-os LCD-televízió után egy 19-os képátlójú panellel rendelkező multimédiás monitort is piacra dob az Iiyama. A készülékbe integrált TV-tuner azonnali, PC nélkül is igénybe vehető televíziózást tesz lehetővé. A ProLite termékcsaládba tartozó, C480T-S típusjelzésű multimédiás monitor 48 cm-es képátlójának köszönhetően akár egy kisebb televíziót is helyettesíthet. A nagy látószöget az MVA (Multi Vertical Alignment) mátrix technológia biztosítja.

[Clubic.com] A közelmúltban bemutatott 17"-os LCD-televízió után egy 19"-os képátlójú panellel rendelkező multimédiás monitort is piacra dob az Iiyama. A készülékbe integrált TV-tuner azonnali, PC nélkül is igénybe vehető televíziózást tesz lehetővé. A ProLite termékcsaládba tartozó, C480T-S típusjelzésű multimédiás monitor 48 cm-es képátlójának köszönhetően akár egy kisebb televíziót is helyettesíthet. A nagy látószöget az MVA (Multi Vertical Alignment) mátrix technológia biztosítja.

Az Iiyama monitorként is kiváló paraméterekkel rendelkezik, fényereje 430 kandella/m2, kontrasztaránya 600:1-hez. A panel utánvilágítási ideje 25 ms, ez körülbelül 40 kép megjelenítését jelenti másodpercenként. A 17"-os modellhez képest jelentősen továbbfejlesztették az audio-alrendszert is.

A TV-tuner csatlakozója mellett analóg VGA és digitális DVI bemenetet, kompozit és svideo bemenetet is találhatunk. A készülékhez természetesen infravörös távirányító is tartozik. A 19"-os LCD-televízió ára körülbelül 1770 euró lesz.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.