Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 23. 16:05:34

Hivatalos fejlesztő- és tesztlaboratóriumot hoz létre Tajvanon a DivXNetworks

[CDR-Info] A DivX kodeket fejlesztő DivXNetworks és az Industrial Technology Research Institute (ITRI), Tajvan első számú kutató- és fejlesztőközpontja közös sajtóközleményben jelentette be, hogy az ITRI hivatalos fejlesztő- és tesztlaboratóriumot hoz létre Tajvanon a DivX Certified, DivX-minősített szórakoztatóelektronikai eszközök számára.

[CDR-Info] A DivX kodeket fejlesztő DivXNetworks és az Industrial Technology Research Institute (ITRI), Tajvan első számú kutató- és fejlesztőközpontja közös sajtóközleményben jelentette be, hogy az ITRI hivatalos fejlesztő- és tesztlaboratóriumot hoz létre Tajvanon a "DivX Certified", DivX-minősített szórakoztatóelektronikai eszközök számára.

A tesztlaboratóriumban az év hátralévő részében, valamint a jövőben megjelenő DivX-kompatbilis szórakoztatóelektronikai eszközöket, hordozható videolejátszókat, DVD-lejátszókat, digitális fényképezőgépeket és kamerákat, valamint set-top-boxokat vizsgálnák felül, ellenőrizve minőségüket és kompatibilitásukat.

A DivXNetworks és az ITRI emellett egy referenciatervet készít el közösen a "DivX Certified" hordozható videolejátszókat fejlesztő cégek számára. A két vállalat együttműködik a jövő digitális videotechnológiáival kapcsolatos kutatások terén is.

A DivX kodek akár hétszer, tízszer nagyobb hatásfokú tömörítést tesz elérhetővé a DVD-nél alkalmazott MPEG-2 videotömörítő kodekhez képest, közel azonos képminőség mellett. A DivX kodeket több mint 100 millióan használják világszerte.

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 19. 21:10

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.