Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

USB-Bluetooth nyomtatóillesztő mindössze 15 dollárból

Ady Krisztián, 2003. szeptember 22. 13:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[DigiTimes] A Cambridge Silicon Radio (CSR) és a Cypress Semiconductor közös fejlesztés eredményeként bejelentette az iparág legkedvezőbb árfekvésű Bluetooth megoldását az USB-felületet támogató perifériák számára. Az új fejlesztésen alapuló mintatermék, a CSR USB Bluetooth nyomtatókhoz használható kulcs mindössze 15 dollárból már megvalósítható. A kiegészítőben a CSR BlueCore Bluetooth chipkészlete és a Cypress USB On-The-Go (OTG) félvezető technológiája található meg.

[DigiTimes] A Cambridge Silicon Radio (CSR) és a Cypress Semiconductor közös fejlesztés eredményeként bejelentette az iparág legkedvezőbb árfekvésű Bluetooth megoldását az USB-felületet támogató perifériák számára. Az új fejlesztésen alapuló "mintatermék", a CSR USB Bluetooth nyomtatókhoz használható "kulcs" mindössze 15 dollárból már megvalósítható. A kiegészítőben a CSR BlueCore Bluetooth chipkészlete és a Cypress USB On-The-Go (OTG) félvezető technológiája található meg.

A nyomtatóillesztő kulcs lehetővé teszi bármilyen USB-n keresztül kapcsolódó nyomtató számára, hogy közvetlen Bluetooth nyomtatást valósítson meg a számítógépekről, laptopokról, kéziszámítógépekről, digitális kamerákról és mobiltelefonokról -- lényegében bármilyen nyomtatót kezelő, Bluetooth felülettel ellátott eszközről. A referencia dizájnra épülő kiegészítő komponenseivel szinte bármilyen USB-t támogató eszközhöz készíthető illesztő egység, így Bluetooth kapcsolattal láthatunk el merevlemezeket, webkamerákat és hangszórókészleteket is.

A CSR számos vállalat részére eljuttatta a nyomtatóillesztő mintadarabjait, így reményei szerint olcsó USB-Bluetooth nyomtatóillesztők árasztják el a negyedik negyedévben a világpiacot. A CSR és Cypress eközben folyamatosan fejleszti a technológiát, további perifériák számára nyújtva Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.