Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 19. 11:59

Újabb akkumulátortöltő-visszahívásra kényszerül a Sony Ericsson

[News.com] Újabb akkumulátortöltő-visszahívásra kényszerül a Sony Ericsson, ezúttal az Angliában piacra dobott 3-tűs, CST-13 típusú töltők okozhatnak baleseteket. A töltőket a thaiföldi Delta szállítja a Sony Ericsson számára, az érintett készülékek a BML 162 099/3 R1A és made in Thailand by Delta szövegeket tartalmazzák a hátlapjukon.

[News.com] Újabb akkumulátortöltő-visszahívásra kényszerül a Sony Ericsson, ezúttal az Angliában piacra dobott 3-tűs, CST-13 típusú töltők okozhatnak baleseteket. A töltőket a thaiföldi Delta szállítja a Sony Ericsson számára, az érintett készülékek a "BML 162 099/3 R1A" és "made in Thailand by Delta" szövegeket tartalmazzák a hátlapjukon.

Az akkumulátor-töltőket a T68i, T300, T310, T610 típusú mobiltelefonokhoz, valamint egyes Bluetooth kihangosítókhoz és más kiegészítőkhöz mellékelte a Sony Ericsson. Sőt, a töltőt külön is meg lehetett vásárolni.

A vállalat tájékoztatása szerint csupán "korlátozott számú" balesetet okozott a hibás alkatrész a szigetországban, az egyes esetek során a töltő tetejét ért nyomás letörte a plasztik burkolatot közvetlen sérülést, tűzveszélyt és áramütés veszélyét hordozva magában.

A Sony Ericcson természetesen kicseréli a sérülékeny, hibás töltőket.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról