Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 10. 15:27

Meglepő külsejű külső hangkeltő a Herculestől

[Clubic.com] A Hercules bejelentette, hogy a jövő hónapban piacra dobja legújabb hangkártyáját, a Gamesurround MUSE Pocket USB külső hangkeltőt. A számítógéphez, notebookhoz USB porton keresztül csatlakoztatható külső hangkártya hatcsatornás, 5.1-es analóg kimenetet biztosít az alkalmazásoknak.

[Clubic.com] A Hercules bejelentette, hogy a jövő hónapban piacra dobja legújabb "hangkártyáját", a Gamesurround MUSE Pocket USB külső hangkeltőt. A számítógéphez, notebookhoz USB porton keresztül csatlakoztatható külső "hangkártya" hatcsatornás, 5.1-es analóg kimenetet biztosít az alkalmazásoknak.

A meglepő külsőbe csomagolt, fém házba épített hangkeltő első ránézésre inkább tűnik egy asztali levélnehezéknek, mint egy külső perifériának. A középső, elforgatható gomb a hangerő állítását teszi egyszerűen elérhetővé.

A Gamesurround MUSE Pocket USB nem csak a rendszerhangok megszólaltatását teszi elérhetővé. A játékok surround térhangzását a DirectSound-támogatás, az EAX és A3D felület teheti teljesebbé. Az új hangkeltő októbertől lesz kapható Európában, 60 euró körüli áron.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról