Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 10. 15:27

Meglepő külsejű külső hangkeltő a Herculestől

[Clubic.com] A Hercules bejelentette, hogy a jövő hónapban piacra dobja legújabb hangkártyáját, a Gamesurround MUSE Pocket USB külső hangkeltőt. A számítógéphez, notebookhoz USB porton keresztül csatlakoztatható külső hangkártya hatcsatornás, 5.1-es analóg kimenetet biztosít az alkalmazásoknak.

[Clubic.com] A Hercules bejelentette, hogy a jövő hónapban piacra dobja legújabb "hangkártyáját", a Gamesurround MUSE Pocket USB külső hangkeltőt. A számítógéphez, notebookhoz USB porton keresztül csatlakoztatható külső "hangkártya" hatcsatornás, 5.1-es analóg kimenetet biztosít az alkalmazásoknak.

A meglepő külsőbe csomagolt, fém házba épített hangkeltő első ránézésre inkább tűnik egy asztali levélnehezéknek, mint egy külső perifériának. A középső, elforgatható gomb a hangerő állítását teszi egyszerűen elérhetővé.

A Gamesurround MUSE Pocket USB nem csak a rendszerhangok megszólaltatását teszi elérhetővé. A játékok surround térhangzását a DirectSound-támogatás, az EAX és A3D felület teheti teljesebbé. Az új hangkeltő októbertől lesz kapható Európában, 60 euró körüli áron.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról