Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új iMac számítógépeket jelentett be az Apple

Bodnár Ádám, 2003. szeptember 08. 15:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Apple ma új iMac számítógépeket jelentett be, amelyek a korábbiaknál gyorsabb processzorral, memóriával, grafikus alrendszerrel és USB2.0 csatolóval rendelkeznek.

Az Apple ma új iMac számítógépeket jelentett be, amelyek a korábbiaknál gyorsabb processzorral, memóriával, grafikus alrendszerrel és USB2.0 csatolóval rendelkeznek.

A két új iMac számítógép közül az egyik 15, a másik pedig 17 hüvelykes lapos kijelzővel rendelkezik. A 15" kijelzővel szerelt modell 1 GHz-es PowerPC G4 processzort, 256 Mbyte DDR333 SDRAM-ot, 80 Gbyte-os ATA/100 merevlemezt, DVD-ROM/CD-RW kombó meghajtót, valamint 32 Mbyte memóriával rendelkező GeForce4 MX grafikus vezérlőt tartalmaz. A két FireWire és három USB2.0 porttal ellátott konfiguráció 1299 dollárba kerül.

A 17 hüvelykes kijelzővel felszerelt új iMac PowerPC G4 processzora 1,25 GHz-en ketyeg. A számítógép 64 Mbyte memóriával kiegészített GeForce FX 5200 Ultra videovezérlőt és "SuperDrive" DVD-újraíró meghajtót tartalmaz, a konfiguráció egyebekben megegyezik a 15" kijelzővel szerelt modellel. Az új, 17" iMac számítógép ára 1799 dollár.

Az új Apple iMac konfigurációk előre telepített Mac OS 10.2 "Jaguar" operációs rendszerrel, az iLife multimédiás szoftvercsomaggal, valamint a Quicken 2003 Deluxe, World Book 2003 Edition és Tony Hawk's Pro Skater 4 programokkal kerülnek az üzletekbe. A számítógépek azonnal megvásárolhatók az Apple honlapján, kiskereskedelmi üzleteiben, illetve a cég viszonteladóinál.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.