Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 5. 14:17

Három CD-nyi adat a kulcstartón

[Clubic.com] A hazánkban gyakorlatilag ismeretlen Sharkoon bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja a világ első kereskedelmi forgalomban kapható 2 GB-os, azaz több mint 3 db CD-nyi adatot tárolni képes flash-drive-ját. A kulcstartónyi Flexi-Drive nagy kapacitását természetesen csak nagy sebességű adatátvitellel lehet kivárható időtartam alatt feltölteni, ezért a flash-drive USB 2.0 felülettel kapcsolódik a számítógéphez.

[Clubic.com] A hazánkban gyakorlatilag ismeretlen Sharkoon bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja a világ első kereskedelmi forgalomban kapható 2 GB-os, azaz több mint 3 db CD-nyi adatot tárolni képes flash-drive-ját. A kulcstartónyi "Flexi-Drive" nagy kapacitását természetesen csak nagy sebességű adatátvitellel lehet kivárható időtartam alatt feltölteni, ezért a flash-drive USB 2.0 felülettel kapcsolódik a számítógéphez.

Az USB 2.0 vezérlőnek és a nagy sebességű memóriamoduloknak köszönhetően a mindössze 20 grammos tárolóeszköz körülbelül 7 MByte/s-os adatátviteli sebességgel írható. Az egyetlen negatívum az új termékkel kapcsolatban az ár lehet: a 2 GB-os adattárolóért nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni, nem kevesebb, mint 700 eurót kell majd fizetni érte.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.