Szerző: roberto

2003. szeptember 4. 15:30

Megállapodást kötött a HP és Kína legnagyobb Linux-disztribútora, a Red Flag Software

[CNET] A kínai állam által is támogatott Linux-disztribútor, a Red Flag

[CNET] A kínai állam által is támogatott Linux-disztribútor, a Red Flag Software és a Hewlett-Packard a héten bejelentették, hogy a jövőben együttműködnek a linuxos szoftverek fejlesztésében és piacra dobásában. A két cég egy közös labort is létre fog hozni a HP pekingi telephelyén.

A megállapodás részeként a HP támogatni fogja a Red Flag Linux termékek 4-es szériáját a HP szervereken, az Integrity és ProLiant termékvonalakon. A két cég minőségbiztosítási, eladási, kutatási, oktatási és terméktámogatási megállapodása a remények szerint nemcsak a kínai, hanem a teljes ázsiai és csendes-óceáni régióban való együttműködést is megalapozza.

A HP és Red Flag olyan partnerek segítségével, mint az Intel, az Oracle és a BEA Systems, egy közös platformot szeretne létrehozni, amellyel kielégíthetik a kínai kormányzati, telekommunikációs és kereskedelmi szektor igényeit. Az Oracle és a Red Flag még májusban kötöttek megállapodást, amelynek eredményeképp elérhetővé vált az Oracle Unbreakable (törhetetlen) néven hirdetett infrastruktúrája a kínai piacon, Red Flag Linux platformon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról